En mutlu günlerinde gelinden damada yumruk

Ruanda’da gerçekleşen düğünde olanlar oldu. Eveleneceği adama düğün sırasında yumruk atan bir geline ait düğün görüntüleri sosyal medyada kısa sürede viral oldu. Gelin ce damadın arasında başlayan tartışma araya davetlilerin girmesiyle birlikte bir anda büyüdü. Savaş alanına dönen düğünde çıkan kavganın nedeni ise bilinmiyor.

21.01.2023-14:27 - (Son Güncelleme: 21.01.2023-14:44) En mutlu günlerinde gelinden damada yumruk

Ruanda’da gerçekleşen bir düğün töreni sırasında gelin ve damadın arasında başlayan tartışma kısa sürede kavgaya döndü. Görüntülerde nikâh töreni için kiliseye doğru yürüyen gelin ve damat için her şey normaldi. Ancak çekilen görüntülerde gelinde aniden sinirlenip bir anda damada vurmaya başladığı görülüyor. Davetlilerin araya girmesine rağmen sakinleşmeyen gelin, kendisini yere atarak sinir krizi geçirdiği anlar kameralara yansıdı.

Gelinden damada yumrukDüğün iptal edildi

Gelin ve damat kendilerine eşlik eden nedime ile sağdıçların beraberliğinde kiliseye doğru yürürken ismi açıklanmayan gelin bir anda damada saldırdı. Görüntüler sosyal medyada paylaşılırken kullanıcıların ilgisini çekmeyi başardı. İkili arasındaki tartışmanın nedeni bilinmezken düğün iptal edildi.


Ömer Faruk Ekinci
ekomerfaruk@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal