11.02.2022-14:01 (Son Güncelleme:11.02.2022-14:01)


1

- Fazla özveri, vereni çalıştırır, alanı tembelliğe alıştırır. - Neşe ile keder geçimsiz iki kardeş gibidir. Aynı bedende yaşarlar ve kendilerine zarar verirler. - İhanet en büyük bedeli, yapana ödetir. - Arkaya bakmadan hep öne bakmak, kendinden kaçmaktır.



2

Erkekler: Pampalı tüfek gibiyiz diye böbürlenmeyin. Kadınlar makineli tüfek gibidir. - Aklı ete muhtaç kılma. - Sevgilinize yaranacağım diye fazla şaklabanlık yapmayın, güven duygusunu yerinden oynatmayın.



3

Afrika yerlilerinde, ilkel budunlarda, vulvalarının derilerini uzatmaya eğilim vardır. Labiumlar ne denli uzarsa, o denli değerli sayılır. Böyle labiumların penisi daha iyi sarıp, kadına ve erkeğe daha çok zevk verdiğine inanılır.



4

Deri erotizmi, derin duyu erotizmini (basınç ve kas erotizmini) de içine alır.



5

Çocuklar tarlada öküzlerini otlatıyorlar. Bir ufaklık güneşin altında uyumuş kalmış. Arkadaşları, çocuğun penisine ip bağlamışlar. İpin tek ucunu da öküzün boynuzuna takmışlar. Güya gülüp eğlenecekler. Öküz kafasını birden çevirince penis dipten küt diye kopmuş



6

Hekimlikte yürek ve akıl el ele vererek doruklara çıkılır. Acele edip koşmak yerine, tempolu ağır adımlarla gitmek, insanları hedefe daha çabuk ulaştırır. Kendini çok akıllı sananlar, en çok zarar görenlerdir.



7

- Her doktor, kendi saygı ve sevgi anıtını yapar - Nankörlük onulmaz bir ruh çarpıklığıdır. - Alkışın fazlası sağanak yağmur gibidir. Ayağa düşüncesel olur. Önüne geleni sürükler götürür. - Akılı yabana atma, her zaman da ona kanma.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr