11.02.2022-12:17 (Son Güncelleme:16.11.2022-09:15)


1

OSMAN BAŞKOMİSER

OSMAN BAŞKOMİSER

Demir Karahan'ın canlandırdığı Osman Başkomiser karakteri ilk bölümden diziye veda ederek hafızalara kazınmıştı.



2

MESUT'UN EŞİ YEŞİM

MESUT'UN EŞİ YEŞİM

Melda Arat’ın canlandığı ve Mesut'un eski eşi Yeşim'i canlandıran Arat, karakterin ikinci kocasını öldürüp hapse girmesinin ardından intihar etmesiyle diziye veda etmişti.



3

Arka Sokaka çekimlerine ara verildi

Arka Sokaka çekimlerine ara verildi

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, yapımın kanaldan ödeme alamadığı için dizinin çekimlerine 45 günlük ara verileceği iddiasını doğruladı. Ara verme kararının dizinin yapımcısı Türker İnanoğlu'nun kararı olduğu öğrenildi. 10. sezonda da böyle bir ara veren dizinin sadece bir bölüm stoğu bulunuyor. Son bölüm yayınlandıktan sonra dizinin nasıl bir yol izleyeceği konuşulurken, dizinin ekibinden ayrılmak isteyen oyuncular da merak ediliyor.



4

NAZİF

NAZİF

Diziye Nazif karakteriyle giren usta oyuncu Suat Sungur, karakol önünde çıkan bir kavgayı ayırmak isterken bıçaklanarak öldürülmesi ile herkesi üzmüştü.



5

BEŞİR

BEŞİR

Mesut'un can dostu Beşir karakteri çıkan bir çatışmada yaralanarak ölen isimlerden. Bu ölümle Mesut'u ikinci kez yıkmıştı.



6

ELİF KOMİSER

ELİF KOMİSER

Güzel oyuncu Çağla Kubat'ın canlandırdığı Elif komiserin ölümü hala unutulmadı. Sinan komiserle evleneceği gün bıçaklanıp öldürülmüştü. Bu durum tüm ekibi derin bir hüzne boğmuştu.



7

Dizinin en önemli karakterlerinden olan Zeynep komiserin şehit olması ise o dönem çok konuşulmuştu. Gamze Özçelik'in canlandırdığı karakter, hem çok güzel hem de cesurdur. Ormanda girdiği çatışmada ağır yaralanan Zeynep komiser, günlerce hastanede kaldıktan sonra şehit olur. Zeynep'in ölümü tüm ekibi yıkar.



8

SUAT

SUAT

Hüsnü Çoban'ın biricik aşkı Suat'ın diziye vedası da oldukça acıklı olmuştu. Figen Evren’in canlandırılan Suat karakteri, araba çarpması sonucu ölür.



9

SAVCI CEYDA

SAVCI CEYDA

Gamze Topuz'un canlandırdığı Savcı Ceyda karakteri, karanlık işlerle uğraşan iş adamının peşine düşer, fakat bu onun sonu olur.



10

ALİ KOMİSER

ALİ KOMİSER

Dizi ekibiyle birlikte tüm Türkiye'yi yıkan veda, Ali komiserin ölümü oldu. Alp Korkmaz’ın ilk sezondan beri canlandırdığı Ali karakteri, hepimizi sevdiği bir isim olmuştu. Diziye dâhil olduğu son dönemlerde eşi Pınar ile sorunlar yaşar. Daha sınra ekipten ayrılarak Antalya'ya gider. Daha sonra Antalya'da ekiple birlikte ortak bir operasyon yürütülür. Fakat Ali burada teröristlerin kurbanı olur. Ali'nin ölümü ekibi ve sevenlerini derinden sarsar.



11

ENGİN BALKAN

ENGİN BALKAN

Arka Sokaklar'ın 614. yeni bölüm fragmanında ekibin engin Balkan'ın fotoğrafının olduğu törene gidiyor. Rıza Baba'nın "Şehit Emniyet Müdürü Engin Balkan, bu teşkilatın gözbebeğiydi. Gurur duyulacak bir meslektaştı, örnek bir polisti. Yıllarca bu şehrin her sokağında gezdi" sözleri ise fragmana damga vuruyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr