En iyi lahmacun nerede yenilir? Türkiye'de en iyi lahmacun yapan restoranları

Lahmacunda bol soğan, az et tarihe karıştı. Et oranı yükseltildi. Gurmeleri sevindiren bu haber en iyi lahmacunun nerede olduğunu araştırmaya yöneltti. Peki en iyi lahmacun nerede yapılır? detaylar haberimizde.

23.04.2022-19:13 - (Son Güncelleme: 23.04.2022-19:13) En iyi lahmacun nerede yenilir? Türkiye'de en iyi lahmacun yapan restoranları

Çiya İstanbul

Vejetaryanlar için sebzeli lahmacun bulunmakta. Lahmacun tiryakileri için dana ve kuzu eti karışımıyla acılı, acısız, soğanlı, soğansız seçenekleri mevcut.

Üçler Gaziantep

74 yıldır birebir tarifle ve özenle hazırlanan sebzeli, soğanlı lahmacun buranın vazgeçilmezi. Küşneme ve soğan kebabı da deneyenlerin çok beğendiği ve çokça ünlü olduğu lezzetler.

Gülhan Şanlıurfa

Kuzu etiyle hazırlanan sebzeli ve soğanlı lahmacun odun ateşinde pişerek önünüze geliyor. Acı severseniz lahmacunun üstüne isotu burada denemelisiniz.

İmam Çağdaş Gaziantep

1887'den  beri hizmet veren mekanda ceviz, soğan ve nar ekşili kış lahmacunu, sebzeli yaz lahmacunu mevcut

Tatbak İstanbul

Kuzu eti ve dana etiyle hazırlanan lahmacuna sebzede eklenerek soğansız bir şekilde hazırlıyorlar. Ayrıca bu leziz lahmacun meşe odununda pişiyor.

Özkilis İstanbul

İki çeşit antep lahmacunu var. Biri soğanlı biri sarımsaklı. Ama önce mekanın ünlü çorbası kuzu etli şiveydis çorbasıyla başlayın.

Cihan Ankara

Bir boşnak lokantası olan mekanda lahmacun sadece dana etinden yapılıyor. Buradaki lahmacunun en önemli özelliği çok ince ve gevrek olması.

Develi İstanbul

Sarımsaklı ve soğanlı lahmacunu meşhurdur. Ünlülerin sıkça uğradığı mekanlar arasındadır. İsterseniz kalp şeklinde lahmacunda sipariş edebilirsiniz.

Antepli Ramazan Usta İzmir

Sarmısaklı ve maydanozlu Antep lahmacununu, ceviz ve nar pekmezli Halep lahmacununu veya yarısı Halep yarısı Antep olan karışık lahmacunu sipariş edebilirsiniz.

Urfalı Hacı Mehmet Ankara

Tümü isotla hazırlanan acılı, acısız ve kuzu pirzola etinden hazırlanan yağlı Urfa spesiyal lahmacunu bulunuyor. lahmacun

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal