En İyi Karbonhidrat Tozu

Vücut geliştirme sporuyla ilgilenenlerin en çok araştırdığı konulardan biri de en iyi karbonhidrat tozu... Pek çok sporcu daha fit bir görüntüye kavuşmak adına en iyi karbonhidrat tozu konusunda araştırmalar yapıyor. Peki en iyi karbonhidrat tozu hangisidir? Tüm detaylar haberimizde…

02.06.2018-16:32 - (Son Güncelleme: 06.06.2018-15:42) En İyi Karbonhidrat Tozu

EN İYİ KARBONHİDRAT TOZU

Fitness yapanların kas yapmak adına harcayacağı kalori miktarından daha fazlasını alması gerekebilir. Karbonhidrat tozu veya kilo aldırıcı da bu gereksinimi sağlayabilir. Vücut yeni kas dokusunu üretebilmek adına enerjiye gereksinim hisseder. Enerji üretimi kalori olmadan sağlanamaz.

En iyi karbonhidrat tozu kaliteli karbonhidrat, yağ ve proteini içinde barındıran kolay bir shake karışımıdır. Bu karışım yüksek kalori almanızı sağlar. Karbonhidrat tozu tercih ederken kalori oranının vücut yapınıza uygun olmasına dikkat etmelisiniz… Sizin için en sık kullanılan ve en faydalı karbonhidrat tozlarını derledik. İşte en iyi karbonhidratlar…

Weider Mega Mass 4000

485 kalori ile 123 karbonhidrat içerir. Dünyanın en kaliteli markalarından biridir. Kilo, bulk ve hacim kazandırma döneminde sporcuların olumlu sonuçlar alınmasına sebep olur. İdman öncesinde ve sonrasında etkili bir enerji kaynağı olmakla beraber içindeki 49 gram protein, vücuttaki % 23 oranında kas oluşumuna yarayan aminoasitler bulunur. 95 gram kompreks olmayan basit şeker mevcuttur. Bu basit şekeri, spor yaparak basit bir biçimde vücudunuzdan atabilirsiniz.

Optimum Serious Mass

Servis başına 1250 gram kalori ve 50 gram proteinle çok etkili bir kas yapıcıdır. Glutamin, kreatin ve 25 gerekli vitamin ve mineral içerir. Kilo alma sıkıntısı çeken ektomorfların istediği fiziğe sahip olması adına ihtiyacı olan maddedir. Bu maddede 250 gram kalori, 50 gram protein, 250 gram karbonhidrat, 25 vitamin ve mineral yer almaktadır.

Dymatize Super Mass Gainer

Bir serviste 1280 kalori bulunmaktadır. Bu karbonhidrat ektomorfik tipler adına oldukça kullanışlıdır. 252 gram karbonhidrat ve 52 gram protein içerir. Yalnızca 19 gramı şekerden oluşur. İçerisinde a,b,e,d f ve c vitamini olan ihtiyacı günlük 0 karşılamakla beraber kalsiyum ve fosfor gereksinimini de karşılamaktadır.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal