''En çok beğendiğiniz siyasetçi kim?'' anketinin sonucu geldi! Vatandaş sevdiği siyasetçileri açıkladı!

En çok sevilen siyasetçinin sorulduğu anket sonuçları belli oldu. ASAL Araştırma, katılımcılara yöneltilen soru üzerine veriler açıklandı. Vatandaşların en sevilen siyasetçisi kim oldu? İlk sırada yer alan siyasetçi kim? İşte detaylar...

27.07.2022-01:49 - (Son Güncelleme: 27.07.2022-01:49) ''En çok beğendiğiniz siyasetçi kim?'' anketinin sonucu geldi! Vatandaş sevdiği siyasetçileri açıkladı!

2023 yılında gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı seçimlerine bir yıldan az sürenin az kalması üzerine seçim üzerine anketler yapılmaya başlandı. Siyasetçiler hakkında soruların yöneltildiği sorular üzerine en çok beğenilen siyasetçi belli oldu. Anket sonuçları yayınlanmaya devam etmektedir. 

''En beğendiğiniz siyasetçi kim?'' sorusuna cevap geldi 

ASAL Araştırma, katılımcıların "En çok beğendiğiniz siyasetçi kim?" diye sorduğu anketinin sonuçlarını kamuoyu ile açıklandı. Gelen oylamalar üzerine ilk sırada yüzde 29.5 oran ile Erdoğan yer alırken ikinci ise yüzde 15.1 ile Mansur Yavaş oldu. 

Siyaset anket sonucu

Kılıçdaroğlu 4. sırada yer aldı

Siyasetçiler üzerine yapılan anket sonucunda Kemal Kılıçdaroğlu 4. sırada yer aldı. Yüzde 7.8 oran ile Kılıçdaroğlu'nun altında yüzde 6.2 ile Meral Akşener yer almaktadır. İBB Ekrem imamoğlu ise yüzde 4.2 oranın da oy alırken en düşük oyu MHP lideri Devlet Bahçeli aldı.

Siyaset anket sonucu

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal