Emre Can Çalışkan Kimdir, ne yaptı? Halk TV ve Atatürk ile ilgili şakaları tepki çekti!

Son zamanlarda adından sıkça konuşturan Stand-Up’çı Emre Can Çalışlan,son yaptığı Halk Tv ve Atatürk ile yaptığı şakalar da dikkatleri üzerine çekmiş bulunmakta.Peki Emre Can kimdir? Ne yapmıştır?haberimizin devamın da okuyabilirsiniz.

03.04.2022-19:45 - (Son Güncelleme: 03.04.2022-19:51) Emre Can Çalışkan Kimdir, ne yaptı? Halk TV ve Atatürk ile ilgili şakaları tepki çekti!

Stand-up gösterileri ile gündemden bu sıralar düşmeyen genç oyuncu Emre Can Çalışkan ,sosyal medyada insanları iki'ye bölmüş durumdadır. Halk TV kanalındaki reklamlar ile ilgili yaptığı , Atütürk  üzerinde'ki konuşmaları sosyal medyada izleyen kişileri ayrımcılığa düşürmüştür. Bazıları konuşmasını beğenirken ,bazı kişiler beğenmediğini dile getirmiştir. 

Emre Can Çalışkan Halk TV ve ATATÜRK hakkında ne konuşmuştur?

Stand-up gösterisi yaptığı zaman insanların yüzünü güldüren Emre Can Çalışkan 'ın ,en son yaptığı stand-up gösterisinde bu sefer güldüremedi dedirtti. Halk Tv kanalının sürekli reklamlarında Atatürk'ü gösterdiğini ve Atatürk üzerinden satış yaparak para kazandıklarını ima etti.Atatürk ile ilgili cümleleri sosyal medyayı ikiye bölsede çok konuşulmuştu.Bu konu hakkında komik bulan çıksa da,kimi kişiler Atatürk'e hakaret ederek para kazanıyor gibi anlayarak tepki göstermiştir.Aşağıda verdiğimiz kesitleri okuduğunuzda bakalım siz Emre Can Çalışkan hakkında ne düşüneceksiniz.


İşte o gösteri'den kesitleri sizler için yazdık;

“Bunları var ya Halk TV delirtiyor.Yemin ediyorum bak, orada her şey Atatürk ile ilgili ya, her şey. Tamam, Atatürk’ü hepimiz seviyoruz da ,Atatürk ’lü çay tabağı satmak? nedir. Bu, sevginin neresine denk geliyor? Her şey, Atatürk’lü su bidonu, halı.. En son gördünüz mü bilmiyorum; pusula satıyorlardı. Atatürk imzalı falan. Açıyorsun, hep Akdeniz’i gösteriyor. Çakallar… Hangi Türk gencinin Atatürk imzalı bir Samuray kılıcına ihtiyacı olabilir ki? Bunu satıyorlar ya… Ve şöyle bir ortam var; Size aşağı yukarı bir Halk TV cosplay yapacağım.

ve 10. Yıl Marşı çalar.. Klasik bu çalıyor.Önde Samuray kılıcı tutan bir adam var ve arkadan ses geliyor ;Türk milleti çalışkandır,Türk milleti zekidir, '' diyerek konuşmasını yapmış bulunmaktadır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal