05.10.2021-10:41 (Son Güncelleme:05.10.2021-11:10)


1

Süper Lig şampiyonluğu da bulunan İstanbul ekibinin bu başarısızlığı çok büyük tepkilere neden olmuştu. Takımın deneyimli teknik adamı Aykut Kocaman yoğun bir şekilde eleştiri oklarını üzerine çekmişti. Takımda Aykut Kocaman ile yolların ayrılmasının ardından başarılı futbol adamı Emre Belözoğlu takımın başına getirildi.



2

Emre Belözoğlu düzenlenen imza töreninin ardından takımın başında ilk antrenmanına çıkmıştı. Emre Belözoğlu'nun ekibinin bir kısmı görücüye çıktı.



3

Teknik adam mesaisi için hızlıca kolları sıvarken kurmayları da belli olmaya başladı.



4

Ekipte sürpriz bir isimler var. Teknik takımda eski Fenerbahçeli takım arkadaşı Selçuk Şahin, Behram Zülaloğlu, Dolu Arslan ve Beri Pardo gibi başarılı isimler yer alıyor.



5

Selçuk Şahin, Fenerbahçe'de idari koordinatör olarak görev yapmıştı.



6

Emre Belözoğu'nun ekibine eski emekli kaleci ve antrenörlük görevi yürüten Volkan Demirel'in katılacağı öğrenildi. Başarılı futbol adamının, Fenerbahçe'den eski takım arkadaşı Emre Belözoğlu'nun yardımcı antrenörlük görevinde bulunacağı öğrenildi. Yakın zamanda başarılı futbol adamının Başakşehir ekibine katılması bekleniyor. Diğer ekip çalışanının ise yine sürpriz bir isim olacağı belirtiliyor. Emre Belözoğlu'nun büyük bir titizlikle teknik ekibini seçtiği ve takımı üst sıralara taşımak içi hızlıca planlara giriştiği aktarıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR