05.10.2021-09:55 (Son Güncelleme:30.11.2021-17:36)


1

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ın sezon başında İspanyol devi Barcelona'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Bosna Hersekli yıldız Miralem Pjanic çarpıcı açıklamalarda bulundu.



2

Beşiktaş'ın transfer döneminin son saniyelerinde kadrosuna katmayı başardığı Barcelonalı yıldızın transferi tüm dünyada büyük bir ses getirmişti.



3

Bosna Hersekli yıldız Miralem Pjanic, Beşiktaş'a transfer süreci, Teknik Direktör Sergen Yalçın, kariyer planlaması ve siyah beyazlı takımdaki hedefleri ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.



4

Miralem Pjanic : Beşiktaş'ın ilgisi sonucunda aklımdan en ufak bir şüphe geçmedi. Türkiye'yi her zaman yakından görmeyi de istemiştim. Burası, hep merak ettiğim bir ülkeydi. Milli takımdaydım, Fransa ile maç oynadık, telefonum kapalıydı, gazeteciler bir anda sorular sormaya başladı. Barcelona ile 3 yıl daha sözleşmem olduğunu söyledim, telefonu açtığımda o kadar mesaj gördüm ki, işler hızlı gerçekleşiyor bazen



5

Miralem Pjanic : Buraya gelmemde hocamızın ve yönetimin çok katkısı oldu, benimle çok ilgilendiler, bu ilgi belirleyici oldu benim için. İlk Sehic ile konuştum, o burayı biliyor, bilmem gereken detayları verdi. Beşiktaş'ın buranın en büyük kulübü olduğunu ve çok mutlu olacağımdan bahsetti. Geldikten sonra da doğru kararı verdiğimi gördüm. Herkes beni buraya alıştırdı. Takım arkadaşlarım çok iyi futbolcular ve çok iyi karakterler. İstanbul'da, Türkiye'de olmak beni ve ailemi mutlu ediyor, taraftarların sevgisi hoşuma gidiyor.



6

Miralem Pjanic : 1 aydır buradayım, hocamızın çok başarılı olduğunu söyleyebilirim, geçen sene 2 kupa almasından da bunu görebiliriz. Antalya maçında aldığı kararlarla da ne kadar iyi hoca olduğunu gösterdi. Doğru kelimelerle, doğru motivasyonla, doğru hamlelerle maçı kazanmamızı sağladı. İyi gidiyoruz şu anda aslında ama şanssız sakatlıklar yaşadık. Tüm takım fit ve sağlıklı olduğunda neler yapabileceğimizi ben biliyorum. Çok tecrübeli, kaliteli ve iyi futbolcularımız var. Tam takımken kolay kolay bu işi bırakmayız. Babam ve birçok arkadaşım, Sergen Yalçın'ın oyunculuk döneminde ne kadar iyi bir futbolcu olduğunu söylemişti.



7

Miralem Pjanic : Ben kazanmak için buradayım, kazanılacak ne varsa kazanmak için buradayım. Kaç puan olur bilmiyorum, maç maç gitmekte fayda var. Her maçı kazanabilecek potansiyeldeyiz. Ligin nasıl kazanıldığını bilen bir takımız, baskıyla mücadele etmeyi biliyoruz. Türkiye gibi taraftar baskısını yoğun hisseden ülkelerde bu önemli. İyi sezon olacağını söyleyebilirim. Umarım sezon sonunda şehri siyah beyaza boyayacağız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR