08.10.2021-12:06 (Son Güncelleme:02.01.2022-17:54)


1

Medipol Başakşehir'de geçtiğimiz günlerde özellikle Spor Toto Süper Lig'de yaşanan kötü gidişat nedeniyle Teknik Direktör Aykut Kocaman ile yollar karşılıklı olarak anlaşma sağlanarak ayrılmıştı.



2

Turuncu lacivertlilerde Aykut Kocaman'ın görevden ayrılmasının ardından teknik direktörlük koltuğu için son olarak Fenerbahçe'de görev alan eski Başakşehir oyuncusu Emre Belözoğlu ile anlaşma sağlanmıştı.



3

Teknik Direktör Emre Belözoğlu'nun Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ ile Ocak ayında başlayacak olan transfer dönemi öncesinde yapılacak hamleler için şimdiden görüşmelere başladığı öğrenildi.



4

Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe'de yaşadığı problemli sürecin ardından sezon öncesinde kadro dışı bırakılan Sinan Gümüş ile görüşmeler sağlayan Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu'nun bu transferi Ocak ayında bitirmesine kesin gözüyle bakılırken teknik adamın listesinde bulunan bir diğer isim daha ortaya çıktı.



5

Medipol Başakşehir'in yeni teknik direktörü Emre Belözoğlu, Galatasaray forması giyen Cezayirli yıldız Sofiane Feghouli'yi kadrosuna katabilmek adına Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ile görüşme sağladı. Yapılan görüşmenin ardından Teknik Direktör Emre Belözoğlu, Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ ile görüşerek transferin bitirilmesini istedi.



6

Galatasaray'da senelik ücret olarak 3.8 milyon euro kazanan Sofiane Feghouli'nin sezon sonunda sona erecek olan sözleşmesi öncesinde devre arasında kiralık olarak kadrosuna katarak maaşının belirli bir kısmını ödemek isteyen Medipol Başakşehir yönetimi yapılacak olan pazarlıklara göre oyuncuyu kiralamak yerine direkt olarak bonservis ücreti ile kadrosuna katabiliR.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR