Emre Belözoğlu, A Milli Takım'ı bırakma kararı alan Burak Yılmaz'a destek verdi!

Süper Lig ekibi Başakşehir'in teknik direktörü Emre Belözoğlu, Portekiz maçında penaltı kaçırarak geceye damga vuran Burak Yılmaz hakkında paylaşımda bulundu. Emre Belözoğlu, Milli Takım'da uzun yıllar birlikte forma terlettiği futbolcuyla beraber olan fotoğrafını paylaştı.

25.03.2022-14:52 - (Son Güncelleme: 25.03.2022-15:11)

Türkiye A Milli Futbol Takım'ı Dünya Kupası'na katılmak için Portekiz'le play off maçı oynadı. Türkiye sahadan 3-1 yenilgiyle ayrıldı. Bu sonuçla Dünya Kupası'na katılma umutlarımız sona erdi. Ay yıldızlıların tek golünü atan Burak Yılmaz, 85. dakikada ise penaltı vuruşundan yararlanamadı. Futbolcu kaçırdığı penaltı sonrasında eleştiri oklarını üzerine çekti. Burak Yılmaz ile ilgili tepkiler sürerken futbolcuya eski takım arkadaşı olan Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu destek çıktı.

Sosyal medya paylaşımı çok konuşuluyor

Burak Yılmaz ile olan fotoğrafını paylaşan Emre Belözoğlu, kalp ve kral tacı emojilerini kullandı. Emre Belözoğlu'nun, Burak Yılmaz ile olan bu fotoğrafını paylaşması taraftarların yoğun bir şekilde dikkatini çekti ve sosyal medyada çok konuşulan konular arasında yer aldı.

Emre Belözoğlu'ndan Burak Yılmaz paylaşımı geldi.

Vedasını açıkladı

Dünya Kupası'na katılma şansını değerlendiremeyen A Milli Takım'da kaptan olan Burak Yılmaz takıma veda ettiğini duyurdu. Deneyimli futbolcu maçın ardından basın toplantısında, Bugün benim son maçımdı. Milli takım kariyerime son noktayı koyuyorum. Bir bayrak değişimi gerekiyor. Böyle bir maçtan sonra bırakmak istemezdim ama bunun doğru olduğunu düşünüyorum.' ifadelerine yer vererek milli takım kariyerine son noktayı koydu. Burak Yılmaz'ın yaptığı bu açıklama gerek Türk futbolunda gerek kamuoyunda çok büyük yankı uyandırdı. Burak Yılmaz'ın milli takıma vedasının ardından yaşanacak yeni gelişmeler dikkatle takip edilmekte. Bu anlamda milli takımda olabilecek başka değişimler merak konusu haline gelmiş durumda.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal