Sanal Şantiye

Sanal şantiye nedir? Sanal şantiyede staj defteri gibi soru ve konuları sizler için derledik…

18.05.2018-11:05 - (Son Güncelleme: 18.05.2018-11:01) Sanal Şantiye

İnşaat sektöründe bilgi ve birikim kaynağı olan sanal şantiye, 2009 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bugüne bilgi dağarcığını arttıran bu platform sektörde merak edilenler üzerinde çalışmaktadır.

BİLGİ PAYLAŞTIKÇA ÇOĞALIR

''Bilgi paylaştıkça çoğalır'' felsefesini benimseyen sanal şantiye içerisinde kütüphane, kariyer, güncel, soru cevap blog ve inşaat medya kısımlarını barındırmaktadır.

BİZİ NELER KARŞILIYOR?

Kariyer kısmında sektördeki iş ilanlarını güncel bir şekilde paylaşan Sanal Şantiye kütüphane kısmıyla içerisinde barındırdığı birçok bilgiyi okuyucularına açıyor.

Güncel sekmesine gelen okuyucuları etkinlikler ve haberler karşılamakta burada son zamanda yazılmış inşaat sektörü haberlerini takip edebilen kullanıcıları bir başka güzellik daha olan soru-cevap kısmı karşılamakta. Burada tüm kullanıcıların rahatlıkla sorularına cevap aradığı sıcacık bir blog ortamı oluşmuş durumda. İnşaat medya sekmesinde kullanıcıların sevebileceği inşaat oyunları dahi yer almakla beraber; inşaat resimleri, inşaat videoları ve kullanıcıların ufuklarını genişletecek mühendislik harikaları örnekleri yer almaktadır.

NE OLDU NE BİTTİ?

Sektörde olan tüm olaylar, gelişmeler son dakika haberleri ve yenilikler bir tık uzakta. Bu durumda sizi işiniz dışındaki haber sitelerinde haber kovalama derdi sona eriyor. Ayrıca kafanızda oluşan tüm sorulara cevap bulabileceğiniz soru- cevap kısmının önemine bir kez daha değinmeli, çünkü bilginin paylaşımı birçok şey öğretecek ve yenilik kazandıracaktır.

7'den 70'e Tüm Kullanıcı Kitlesine Hitap Eden Sitenin Öğrencilere Bir Güzelliği De Bulunmakta: Staj

Bu sekmede staj arayan birçok Gence olanak sağlanmakla beraber, Stajlarını daha kaliteli ve yeterli yerlerde yapmaları gayesi güdülmektedir. Ayrıca bünyesinde etkin blogger'lar barındıran sitede yazı yazmak isteyen ve içerik paylaşabilecekleri de imkan sağlanmakta bu sayede tamamı ile yenilikçi bir site konforu sonuna dek hissedilmektedir.

Tüm bunlarla beraber günden güne büyüyen sitede reklam olanakları da oldukça güzel ve çeşitlidir. Reklam vermek isteyenler sektörün içinde bir sitede reklam verme prestijine sahip oluyor.

Son Dakika Emlak Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal