Ömer Bulut TOKİ Başkanlığına Atandı

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında bulunan karara göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzası ile TOKİ Başkanlığına Ömer Bulut getirildi.

01.04.2019-14:09 - (Son Güncelleme: 01.04.2019-16:49) Ömer Bulut TOKİ Başkanlığına Atandı

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yer alan Cumhurbaşkanlığı kararnamesine göre, TOKİ Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Ömer Bulut Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzası ile TOKİ Başkanlığına getirildi.

'ÖMER BULUT ATANMIŞTIR'

Resmi Gazete'de yer alan kararda, 'Toplu Konut İdaresi Başkanlığına, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince aynı yer başkan yardımcısı Ömer Bulut atanmıştır' ifadeleri kullanıldı.

TOKİ'NİN 50 BİN KONUT PROJESİNE 5 NİSAN'A KADAR BAŞVURU YAPILABİLECEK

Diğer yandan, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Türkiye'nin 67 ilinde 140 projeyle faaliyete geçirilecek 50 bin yeni sosyal konut için talep toplanmaya devam ediliyor. Normal başvurular için talep toplama süreci sona ererken, dün emekli başvuruları alınmaya başlandı. Evi olmayıp da fırsattan faydalanmak isteyen emekliler, başvurularla alakalı ayrıntıları araştırmaya başladı. Emeklilerin pek çok ildeki TOKİ konutları ve başvuru süreci ile alakalı merak ettiği sorular ve yanıtları şu şekilde:

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER NELER?

Emekliler başvurularını Halk Bankası'na nüfus cüzdanı ile beraber şahsen gerçekleştirecek. Vatandaşlar, Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan alınan emekli kimlik belgesi veya emekli olduğunu gösteren 'belgeyi' başvuru formu ile beraber teslim edecek.

BAŞVURU ÜCRETLERİ NE KADAR?

Başvuru ile beraber 2+1 konut seçenler 500 lira, 3+1 konut seçenler ise bankaya bin lira yatıracak. Kura neticesinde ev sahibi olamayanlar, başvuru ücretlerini aynı banka şubesinden tekrar alacak.

Son Dakika Emlak Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal