Emlak Konut GYO'nun Düşler Vadisi Riva Projesi Satışa Sunuldu

Emlak Konut GYO garantisi ile Galatasaray’ın Riva arazisinde inşa edilecek Düşler Vadisi Riva satışa geçti. Lansmandan önce avantajlı rakamlarla dikkat çeken proje, Yılmaz İnşaat tarafından inşa ediliyor.

01.10.2018-16:51 - (Son Güncelleme: 01.10.2018-16:48) Emlak Konut GYO'nun Düşler Vadisi Riva Projesi Satışa Sunuldu

Emlak Konut GYO garantisiyle Yılmaz İnşaat’ın katkıları ile, büyük bir yatırımla faaliyet gösterecek Düşler Vadisi Riva’da alıcıları ile buluşmaya başladı. Riva’nın doğal yapısına zarar vermeden, 869 bin 362 metrekarelik arsa üzerinde hazırlanan villa projesi, doğa dostu konseptiyle dikkat çekiyor.

Lansmandan önceki döneme özel olarak 1 milyon 100 bin TL gibi rakamlardan başlayarak satışa çıkan projede alternatif ödeme şekilleri de sunuyor.

ÇEŞİTLİ METREKARELERLE VİLLA SEÇENEKLERİ MEVCUT

Çevre ve doğa ile oldukça uyumlu bir şekilde hazırlanan villaları 1 milyon 100 bin TL’den başlayan rakamlarla satışa sunan Yılmaz İnşaat, projenin ilk etabında 509 villa hayata geçirecek. 152 metrekareden 396 metrekareye kadar çeşitli büyüklüklerde villaların bulunduğu projede geniş ve ferah kullanım alanları ile birlikte doğayla iç içe bir yaşamı da beraberinde getiriyor.

Natamam olarak yapılacak villalar, yatırımcının isteğine göre (ince işçilik için) istediği paketi satın alarak villasını hazır teslim alabilecek. Bölgenin doğal özelliğine bağlı, doğa ile iç içe yatay bir konseptte hazırlanacak projenin ilk etabı 3 sene içinde hayata geçirilecek.
1.150 dönüm üzerinde planlanan villa projesinin içinde park ve özel orman alanı ile beraber doğal su kaynakları da bulunuyor.

İATANBUL’DA ÖRNEK YAPILAŞMA

Düşler Vadisi Riva, kamu ve özel sektör yatırımlarıyla günden güne hızlı bir şekilde ilerleyen Kuzey Marmara Otoyolu aksının Anadolu Yakası’nda örnek niteliğinde bir yapılaşma olarak dikkat çekiyor.

İstanbul’un doğayla iç içe geçtiği Riva’da öne çıkan proje, 3. Havalimanı, Sabiha Gökçen Havalimanı, Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Otoban ve çevreyollarıyla rahat ulaşım avantajına sahip bir yerde bulunuyor. Riva’ya özgün bir kimlik sağlayacak proje, çevreye uyumlu az katlı ekolojik yapısıyla da Türkiye’de örnek yapılaşma olacak.

Son Dakika Emlak Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal