Emilia Clarke açıklamalarıyla herkesi şaşırttı! Beyin hasarlı gençler için kurduğu dernekle herkesin takdirini topladı

Emilia Clarke’dan herkesi şaşırtan bir açıklama geldi. İngiliz oyuncu yaşadığı sağlık sorunlarından sonra hala konuşabildiğini bir mucize olduğunu ifade etti. Beyninin bir kısmının olmadığını söyleyen Emilia Clarke, herkesi şaşırttı.

19.07.2022-11:26 - (Son Güncelleme: 19.07.2022-11:26) Emilia Clarke açıklamalarıyla herkesi şaşırttı! Beyin hasarlı gençler için kurduğu dernekle herkesin takdirini topladı

2011 2019 yıllarında yayınlanan Game of Thrones dizisinin sevilen oyuncularından Emilia Clarke,  'Daenerys Targaryen' karakteriyle hafızalara kazındı. Güzel oyuncu beyin anevrizması geçirdiğini söyleyerek bu süreçte yaşadıklarını anlattı. Beyninin bir kısmının olmadığını ifade eden Emilia Clarke, açıklamaları ile herkesin ağzını açık bıraktı .

Konuşması bir mucize 

2011 ve 2013 yıllarında iki kez beyin anevrizması geçiren Emilia Clarke, beyin ameliyatı oldu. Clarke, “Beynimin küçük bir kısmını kaybettim. Düşününce çok komik geliyor ama benim konuşabilmem bile mucize. Bu tür bir tehlikeyi atlatan çok az sayıda insandan biriyim” açıklamalarında bulundu. 

Emilia Clarke Herkesi Şaşırttı

Emilia Clarke dernek kurdu 

Beyin hasarı yaşayan gençlere desteklemek için bir dernek kuran Emilia Clarke, derneğe 'SameYou' isimini  verdi. Kendisi gibi beyin hasarı yaşayan gençlerin desteklemek için kurduğu dernek ile  destek olmak isteyen 35 yaşındaki güzel oyuncu,  artık beyninde neler olduğunu merak etmediğini ifade etti. Emilia Clarke, "Yaşadıklarımdan eskisi kadar etkilenmiyorum. Her zaman iyi bir hafızam vardı, oyuncu olarak en önemli yeteneğim bu. Bu süreçte bunu devamlı olarak test ettim ve kaybetmekten çok korktum" sözlerini dile getirdi. 

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal