Queens Gambit'in yıldızı Anya Taylor-Joy'dan şaşırtan hamle! Müzisyen sevgilisiyle gizli saklı evlendi!

Queen's Gambit, Here Are the Young Men, The Wtich ve Peaky Blinders gibi yapımlar ile tanınan 26 yaşındaki oyuncu Anya Taylor-Joy uzun zamandır müzisyen Malcolm McRae ile birlikteydi. İkilinin ABD'de herkesten habersiz evlendiği ortaya çıktı. İşte konuyla ilgili detaylı bilgi...

19.07.2022-11:17 - (Son Güncelleme: 19.07.2022-11:17) Queens Gambit'in yıldızı Anya Taylor-Joy'dan şaşırtan hamle! Müzisyen sevgilisiyle gizli saklı evlendi!

26 yaşında olan Anya Taylor-Joy'un, 9 aydır birlikte olduğu sevgilisi müzisyen Malcolm McRae ile ABD'de gizlice evlendiği öğrenildi. 

Nikahtan çıktı sete gitti!

Çiftin yakın çevresinin verdiği bilgiye göre, Taylor-Joy nikah sonrasında, Tom Hardy ile başrol oynadıkları Mad Max: Fury Road isimli filmin çekimleri için soluğu Avustralya'da aldı.

Büyük bir düğün yapacaklar!

Çift, Taylor-Joy'un ABD'ye dönmesiyle büyük bir düğün yapmayı planlıyor.

 anya taylor joy

Anya Taylor-Joy kim?

Anya Josephine Marie Taylor-Joy, 16 Nisan 1996'da ABD'de doğmuştur. 6 yaşına dek Arjantin'de yaşamış, sonrasında ailesi ile beraber Londra'ya gelmiştir. 16 yaşındayken oyuncu olmanın hayaliyle okulu bırakmıştır. Storm Model Management isimli ajans ile Sarah Doukas'ın aracılığıyla anlaşma imzalayarak oyunculuğa başlamıştır.


Esmagül Koçak
esmagulk@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal