Emel Sayın neden sinemayı bıraktı? Sinemaya neden küstü? Emel Sayın'dan yıllar sonra gelen açıklama!

Emel Sayın'dan yıllar sonra sinemaya neden küstüğüne dair açıklama geldi. Kendisiyle gerçekleştirilen bir röportajda sinemayı neden bıraktığına dair açıklamalarda bulundu. Peki, Emel Sayın neden sinemayı bıraktı? Emel Sayın'ın neden sinemaya küstüğü merak ediliyor.

03.04.2022-16:42 - (Son Güncelleme: 04.04.2022-12:50) Emel Sayın neden sinemayı bıraktı? Sinemaya neden küstü? Emel Sayın'dan yıllar sonra gelen açıklama!

Yılların sevilen oyuncusu ve aynı zamanda ses sanatçısı olan Emel Sayın'dan yıllar sonra sinemayı neden bıraktığına dair açıklama geldi. Gerçekleştirdiği röportajda sinemayı, yaşanan tatsız bir olaydan dolayı bıraktığını söyledi.

Emel Sayın ilk kez açıkladı

Emel Sayın'la yapılan bir röportajda başarılı oyuncunun bir yerden sonra sinema perdelerinde görünmemesi merak edilince Emel Sayın, sette yaşadığı tatsız  bir olaydan dolayı bu kararı aldığını açıkladı. Ardından şöyle devam etti: “Bir yatak sahnemiz vardı. Cüneyt (Arkın) bana dedi ki ‘İçinde geceliğin olsun ama çarşafla örtelim. Omuzların görünsün, sanki çıplakmış duygusunu versin’. Benim böyle sahnelerde çok hassas olduğumu herkes biliyor. Ama öyle tatlı rica etti ki kıramadım. Sete gazeteci gelmesin, o sahneler servis edilmesin diye ricada bulundum." ifadelerini kullandı. Aradan geçen bir hafta sonra ise kendisi hakkında ‘Emel Sayın çıplak, Cüneyt Arkın ile yatakta’ diye haberler çıkınca üzüldüğünü belirtti. 1980'lerde yaşanan bu olay sonrasında kendisine 'Senden beklemezdik' tarzında gelen çeşitli mektuplardan sonra kimseye derdini anlatamadığını ve ondan sonra sinemaya küstüğünü açıkladı. Bir daha film yapmayacağını açıkladıktan sonra sinema hayatını bırakan Emel Sayın, o fotoğrafların hâlâ kimden çıktığını bilmediğini ifade etti. Gündeme bomba gibi düşen bu açıklamalar sonrasında, ünlü sanatçının sinemaya neden küstüğü de anlaşılmış oldu. Başarılı oyuncu Cüneyt Arkın'dan ise konuya ilişkin olumlu ya da olumsuz bir yorum ise henüz gelmedi. 

Emel Sayın sinemayı neden bıraktığını açıkladı

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal