Cansel Elçin Yasak Elma dizisine konuk olacak!

FOX TV ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma'ya Cansel Elçin konuk olacak. Dizide iki bölüm yer alacak olan Cansel Elçin'in Yasak Elma dizisine konuk olması hayranlarını çok sevindirdi.

03.04.2022-16:08 - (Son Güncelleme: 03.04.2022-16:20)

FOX TV ekranlarının reyting rekorları kıran Yasak Elma dizisine yeni bir oyuncu konuk olacak. Medyapım'ın yapımcılığını üstlendiği, Ece Erdek Koçoğlu'nun yönetmenliğini yaptığı Yasak Elma dizisine başarılı oyuncu Cansel Elçin konuk olacak. Başrollerinde Şevval Sam, Eda Ece, Biran Damla Yılmaz, Berk Oktay ve Murat Aygen gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Yasak Elma dizisine Cansel Elçin konuk oyuncu olarak girecek. Dizide sadece iki bölüm yer alacak olan Cansel Elçin, Handan'ın partnerini canlandıracak. Yasak Elma dizisi her hafta Pazartesi saat 20:00'de FOX TV ekranlarında yayınlanmaktadır. 

Cansel Elçin kimdir

Cansel Elçin kimdir?

20 Eylül 1973 tarihinde İzmir'de doğan Cansel Elçin, 8 yaşındayken ailesiyle beraber Paris'e yerleşmiştir. Üniversiteye başladıktan 6 ay sonra bırakan Cansel Elçin ticarete girmiş daha sonra tüm mağazalarını satarak 4 yıllık tiyatro okuluna girerek oyunculuk eğitimi almıştır. Daha sonra Ecole Florent'e kayıt olarak oyunculuk eğitimine devam eden Elçin, New York'ta Actor's Studia'yu kurmuş ve Lee Strasberg'in oğlu John Stasberg ve Jack Garfenin'den sinema ve tiyatro dersleri almıştır. Kırık Kanatlar dizisiyle tanınan Elçin kendi keleme aldığı ve yönettiği Papillon isimli kısa film çıkarmıştır. Hatırla Sevgili dizisinde canlandırdığı Ahmet karakteri ile  Beykent Üniversitesi 7. İletişim Ödülleri’nde ‘En İyi Erkek Dizi Oyuncusu’ ödülünü kazan Elçin Küçük Kıyamet, Dayan Yüreğim, Gönülçelen, Ağlama Anne, Bizim Hikaye, Aşk Tesadüfleri Sever gibi pek çok yapımda da yer almıştır.  2012 yılında Pınar Apaydın ile evlenen Elçin 2017 yılında boşanmıştır. 2020 yılında ise Zeynep Tuğçe Bayat ile nikah masasına oturan Elçin son olarak Börü 2039 dizisinde yer almıştır. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal