Emekliye ikramiye artacak mı? Milyonların gözü Kabine'den çıkacak müjdede!

Kabine yarın yoğun bir gündemle toplanacak. Vatandaşın aklına Emekliye ikramiye artacak mı? sorusu gelmekte. Öncelikli olarak bölgesel gelişmelerin ele alınacağı Kabine'de, ekonomiye ilişkin sorunlar da masaya yatırılacak. KDV indirimlerinin fiyatlara yansımadığına ilişkin şikayetlerin değerlendirileceği toplantıda emeklilerin bayram ikramiyesine zam beklentisi de gündemde olacak.

11.04.2022-13:50 - (Son Güncelleme: 11.04.2022-14:12) Emekliye ikramiye artacak mı? Milyonların gözü Kabine'den çıkacak müjdede!

Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş, son zamanlarda yapılan toplantılarda olduğu gibi yine Kabine'nin gündemindeki öncelikli başlıklarından biri olacak.

Başkan Erdoğan'ın önderliğinde yapılacak olan toplantıda, taraflar arasındaki son durum masaya yatırılacak. Türkiye'nin iki ülke liderini bir araya getirmek ve kalıcı ateşkesi sağlamak için yürüttüğü diplomatik çabalar tek tek değerlendirme altında olacak.

Bakü-Erivan barış süreci

Dış politika başlığında diğer bölgesel gelişmeler de kabine gündeminde yer alacak. Azerbaycan ile Ermenistan arasındaki barış müzakereleri, NATO üyesi ülkelerle önümüzdeki dönemde savunma sanayii konusunda yapılacak ortak hareketler ile Suriye ve Doğu Akdeniz'deki gelişmeler tek tek değerlendirilecek.


Terörle mücadele

Terörle mücadeledeki son durum ve yaz döneminde yürütülecek operasyonlar da Kabine'nin gündemindeki bir diğer önemli başlık olacak.

Fahiş fiyat artışlarına karşı alınacak tedbirler masada olacak

Toplantıda iç gündemden masaya yatırılacak konu başlıklardan birisi ise ekonomi olacak. Toplantıda özellikle temel gıda maddeleri ve temizlik ürünlerinde yapılan KDV indirimi sonrası vatandaşlardan gelen şikayetlerin değerlendirileceği ve denetim sonuçlarının inceleneceği de gelen bilgiler doğrultusunda.


Emekli ikramiyesi artacak mı?

Arda Erdoğan, 'Ayrıca emeklilerin beklediği bayram ikramiyesi de önemli bir başlık. Kabine toplantısında buna dair bir karar çıkacak mı biz de takip ediyor olacağız.' açıklamasında bulundu. 

Erdoğan'dan toplantı sonrası açıklama

Başkan Erdoğan, toplantı sonrası yapacağı 'Millete Sesleniş' konuşması ile Kabine gündemini kamuoyu ile duyuracak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal