Emeklilere müjdeli haber: Yarın hesaplara 2.750 TL para yatırılacak!

Emekli vatandaşlara yapılacak ödemeler netleşti. Yarın itibari ile 2.750 TL ödemeleri başlayacak.

29.03.2022-13:15 - (Son Güncelleme: 29.03.2022-13:32) Emeklilere müjdeli haber: Yarın hesaplara 2.750 TL para yatırılacak!

Emekliler son zamanlarda yaşanan maddi sıkıntılar nedeniyle büyük krizler yaşamaktadır. Ekonomi ve enflasyon konusu ile ilgili mutlu olmayan emeklilerin yüzlerini güldürecek güzel bir haber geldi. Garanti Bankası emeklilerin bu zor zamanlarda destek olma amacıyla bir hamle de bulundu.

2,5 gün içinde hesaba aktarılacak

Milyonlarca emekli vatandaşımızı sevindiren haber Garanti Bankasının promosyon paketleri ile ilgili olarak geldi. Garanti bankası geçen zamanlarda promosyon ile ilgili bir paket meydana getirdi. Söz konusu paketi Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına sunuldu. Sunulan pakete başvuru yapıldığı taktirde en geç 2,5 gün içerisinde hesaplara yatırılacak.

Günümüzde özellikle büyük şehirlerde ikamet eden emekliler geçinmekte zorluk çekmektedir. Ay sonunu getirmekte zorlanan emeklilerimize ise müjdeli haber cuma günü verildi. Devlet bankalarının yanı sıra özel bankalarda güncel olarak müşteri kitlesini arttırmaya çalışmaktadır. Bundan ötürü Garanti Bankası da 2.500 TL hesaplara aktarmayı projeleri arasında sunmaktadır.

Türk Lirası

Ek 250 TL nakit para!

Devletten emekliler amacıyla oluşturulan yardımların önümüzdeki zamanlarda daha da arttırılacağı konuşulmaktadır.

BAĞ-KUR, SSK, SGK ve Emekli Sandığının müşterileri Garanti Bankası şubelerine giderek promosyon ödemesi ile ilgili bilgi alınabilir. Bir diğer duyuru ise yakınlarını bankaya götüren müşterilerin ekstra olarak 250 TL nakit para daha alacaklarını içeriyor.

Bütün emekli kesimi ilgilendiren promosyon ücretler ile ilgili bilgi alabilmek amacıyla Garanti BBVA, Garanti internet sitesi üzerinden bilgi alabilirsiniz. Şubeye bile gitmeden promosyon verileri ile ilgili bilgi alabiliriz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal