Emeklilere müjde! Binlerce emeklinin hesabına 3.250 TL yatırılacak

Milyonlarca emekliyi ilgilendiren müjdeli haber geldi. Alınan son kararlara göre emeklilerin hesaplarına 3 bin 250 TL yatırılacak. Hesaplara yatırılan para ATM'lerden hemen çekilebilecek.

14.05.2022-00:06 - (Son Güncelleme: 14.05.2022-00:35) Emeklilere müjde! Binlerce emeklinin hesabına 3.250 TL yatırılacak

Milyonlarca emekliyi ilgilendiren müjdeli haber geldi. Garanti BBVA tarafından yapılan açıklamaya göre maaşlarını bankaya taşıyan ve 3 yıl maaş alma sözü veren emeklilere 2 bin 750 TL promosyon ödemesi yakınlarını getirenlere ise 250 TL ek ödeme yapılacağı açıklandı. Emeklilere toplamda 3 bin 250 TL verecek olan Garanti BBVA maaşlarını kendi bankalarından alan müşterilerine Garanti BBVA Mobil ve Garanti BBVA İnternet’ten, maaş aldığı Vadesiz TL hesabından yapacağı havale ve hafta içi saat 16:00 ya kadar yapılacak EFT işlemleri ücretsiz olacağını bildirdi.

Garanti BBVA'a maaşlar kolayca taşınabilir

Garanti BBVA'a maaşlarını taşımak isteyen emekliler şubelere gitmeden Garanti BBVA Mobil ya da Müşteri İletişim Merkezi aracılığıyla kolaylıkla taşıyabilir. Yaptığı açıklamada promosyon ödemesi için SGK'nın belirlemiş olduğu koşulların geçerli olacağını belirten Garanti BBVA promosyon ödemelerinden maaşlarını 3 yıl boyunca bankadan alacaklarına dair söz veren müşterilerin faydalanabileceğini açıkladı. 1 Mayıs – 31 Mayıs 2022 tarihleri arasında 1.500 TL maaş alan emeklilere 1.850 TL, 1.500-2.500 TL arasında maaş alan emeklilere 2.300 TL, 2.500 TL ve üzerinde maaş alan emeklilere ise 2.750 TL nakit promosyon ödemesi yapacak olan Garanti BBVA'dan birden fazla maaş ödemesi alan müşteriler promosyon talebinde bulunursa bu durumda maaşların toplamı dikkate alınarak tek bir promosyon ödemesi gerçekleştirilir. 

Garanti BBVA'a maaşlar kolayca taşınabilir

Promosyon ödemeleri müşterilerin “Emekli Bankacılığı Promosyon Taahhütnamesi”ni imzalamasından sonra, en geç bankaya ilk maaşın yatmasına istinaden 3 iş günü içinde gerçekleştirilir. Taahhüt süresi boyunca promosyona konu olan maaş için banka değişikliği yapılamayacaktır. Eğer taahhüt süresi içinde vefat etme durumu haricinde SGK tarafından gelir-aylık ödemesinin kesilmesi veya herhangi bir sebeple gelir-aylığının farklı kuruma taşınması durumunda; ya da müşterinin taahhüt süresi dolmadan promosyon taahhüdünü sonlandırmak istemesi durumlarında, promosyon ilişkisi iptal edilir, bankanın yazılı bildirim yapmasına gerek kalmadan kalan taahhüt süresi dikkate alınarak kıstelyevm usulü ile ödenen promosyon tutarı iade edilir.  

Zeynel Abidin Barut
zeynelbarut@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal