Emeklilere müjde başvuran herkese karşılıksız 2.500 TL ödeme! Sosyal güvence fark etmeden emekli olan herkes başvuru yapabilir!

SSK, Bağkur ve Emekli Sandığı fark etmeden emekli olan herkese verilecek 2.500 TL nakit destek için araştırmalar hız kazandı. Bankalar tarafından başlatılan promosyon ödemeleri üzerine başvuran herkese 2 bin 500 TL verileceği açıklandı. İkramiye desteği verilirken geri ödemesiz olması da yoğun ilgi gördü. Bankaların belirlediği promosyon ödemelerinden şartlarını yerine getiren emekliler yararlanabilecek. İşte, emeklilere 2.500 TL ödeme detayları...

29.06.2022-08:39 - (Son Güncelleme: 29.06.2022-15:01) Emeklilere müjde başvuran herkese karşılıksız 2.500 TL ödeme! Sosyal güvence fark etmeden emekli olan herkes başvuru yapabilir!

Emekli vatandaşlara bankalardan destek gelirken SSK, Bağkur ve Emekli sandığı tarafından emekli olan her vatandaş başvuru yapması halinde 2500 TL ödeme alabileceği duyuruldu. Bankalar müşteri toplamak amacıyla başlattığı promosyon yarışında vatandaşlar en çok hangi banka promosyon veriyor araştırmalarına başladı. Geri ödemesiz karşılıksız 2500 TL nakit destek hakkında merak edilenler ve tüm detaylar haberimizde yer almaktadır

Akbank, Denizbank, İş Bankası, Yapı Kredi, Halkbank, Vakıfbank ve Ziraat Bankası müşterilerine 2.500 TL promosyon verdiğini açıkladı. Nakit para desteğinde bulunan bankalar sıfır faiz oranıyla beraber zamanından önce emekli maaşı çekme fırsatı da tanınmaktadır. Emekli maaşının yatmasına iki gün kala müşteriler nakit avans şeklinde para çekebilecek. Tüm emekliler için geçerli olan bu yeni sistem de herhangi bir ücret talebi bulunmamaktadır.

Bankaların promosyon yarışları hız kazandı

Tüm bankalar arasında başlayan promosyon yarışları üzerine Akbank emekli maaşını taşıyan herkese 2.500 TL ödeme yapılacağı duyuruldu. Bunun yanı sıra İş Bankası ve Yapı Kredi ise 2.000 TL ek ödeme fırsatı sunduğunu belirtti. Emekli maaşını en yüksek promosyon veren bankaya taşınması halinde herhangi bir ücret ödenmeden karşılıksız olarak nakit destek imkanından isteyen herkes yararlanabilir.

Bankalara göre promosyon ödemeleri

Kamu bankaları ne kadar promosyon ödemesi yapıyor?

Kamu bankalarından olan Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank SGK ile imzalanan maaş sözleşmesi üzerinden yola çıkılarak aynı ücret üzerinden promosyon ödemesi yapmaktadır. Emekli vatandaşlar maaşlarını diledikleri bankaya taşıyarak başvurularda bulunabilirler. 

  • 1 aylık net emekli maaşı 1.499 TL'ye kadar olanlara 500 TL
  • 1 aylık net emekli maaşı 1.500 TL - 2.499 TL arasında olanlara 625 TL
  • 1 aylık net emekli maaşı 2.500 TL ve üstünde olanlara 750 TL promosyon ödemesi yapılmaktadır. 

Ertuğ Güveniş
ertugguvenıs@outlook.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal