Emekli vatandaşlara 1.500 TL + %25 su faturasında indirim müjdesi! Ödemeler bugün yarın yatacak

Emekli vatandaşlara müjdeli haber sadece bakanlıklardan değil belediyeler tarafından da veriliyor. Belediyeler sosyal medya hesaplarında peş peşe ek ödemeleri ve indirimleri duyuruyor. İşte emekli vatandaşlara 1.500 TL+ %25 su faturasında indirim kampanyasının detayları…

15.03.2024-11:33 - (Son Güncelleme: 15.03.2024-11:33) Emekli vatandaşlara 1.500 TL + %25 su faturasında indirim müjdesi!  Ödemeler bugün yarın yatacak

Emekli vatandaşlara her geçen gün sunulan maddi destek yardımları artmaya devam ediyor. 81 ilde çeşitli belediye projeleri hayata geçirilirken; hem emekli vatandaşlara hem de dar gelirli vatandaşlara destek yardımlarının önü arkası kesilmiyor. Sunulan belediye yardımları belediyelerin resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden paylaşılmaya devam edilirken, bu paylaşımlara neredeyse her gün bir yenisi ekleniyor. 

 

Bu defa haber Bursa Büyükşehir Belediyesi başkanından verildi. Bursa Büyükşehir Belediye başkanı olan Alinur Aktaş, emekli vatandaşlara yılda 2 defa 1.500 TL ve her ay su faturalarında geçerlilik %25 indirim desteği sağlayacağını paylaştı. Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşılan bu destekle emeklilerin yüzünü güldürmeyi başardı. 

Emeklilere 1500 TL destek

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nden emekli vatandaşlara müjde dolu haber

Bursa Büyükşehir Belediyesi başkanı olan Alinur Aktaş tarafından emekli vatandaşların yüzlerini güldürecek haber sosyal medya hesabı üzerinden paylaşıldı. Emeklilerin; su faturalarında ve sosyal tesislerde %25 oranında indirim kampanyasından yararlanabileceğini dile getiren Aktaş, buna ek olarak yılda 2 kez 1.500 TL destek ve tur rehberi eşliğinde kültür gezilerinin yapılacağını paylaştı.

“Bütün desteğimizi emeklilerimizi sunuyoruz. Onlardan desteğimizi kesinlikle esirgemeyiz. Emekli vatandaşlarımızın yaşam kalitelerini artırmak için daha önce yapmış olduğumuz çalışmalara her seferinde bir yenisini daha eklemek istiyoruz. Su faturalarında ulaşımda ve sosyal tesislerde %25 indirim emeklilerimizi bekliyor. Yılda 2 defa ise 1.500 TL nakit destek ödemesi sağlanacak. Buna ek olarak da tur rehberi eşliğinde kültür gezileri yapılacak.” sözlerini dile getirdi.

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal