Emekli promosyon ödemeleri için nefesler tutulmuştu! Tam tarih belli oldu: 6 GÜN SONRA HESAPLARDA

Emekli maaş promosyonlarında dün müjdeli haber Cumhurbaşkanı tarafından verildi. Vatandaşlar kamu bankalarında pazartesi günü itibariyle başvurularını tamamlayıp, 28 Mart’ta promosyonlarını alabilecek.

22.03.2024-09:30 - (Son Güncelleme: 22.03.2024-10:12) Emekli promosyon ödemeleri için nefesler tutulmuştu! Tam tarih belli oldu: 6 GÜN SONRA HESAPLARDA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün yerel seçimler için Kayseri’de düzenlenen mitinge katılım sağladı. Miting esnasında ise emekli vatandaşların yüzlerini güldürecek yeni bir duyuruyu paylaştı. 81 ilde yaşayan emekli vatandaşlar için kamu bankalarıyla anlaşma sağladığını, kamu bankaları nezdinde emekli vatandaşların 8 ile 12.000 TL arasında promosyon ödemesi alabileceğini duyurdu. Cumhurbaşkanı Erdoğan; kamu bankalarının yanı sıra diğer bankalara da çağrıda bulunarak, promosyonlarda artış gösterilmesi gerektiğinin altını çizdi.

Emekli promosyon ödemeleri için nefesler tutulmuştu! Tam tarih belli oldu: 6 GÜN SONRA HESAPLARDA 

Bakan Işıkhan’dan da konuyla ilgili açıklama geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılım sağladığı Kayseri mitinginde, emeklileri bu müjdeyi vermesinin ardından mikrofon Bakan Işıkhan’a döndü. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emekli promosyonları ile ilgili detaylı bir açıklama yaparak; kamu bankalarında pazartesi günü itibariyle promosyonların güncel olarak sunulmaya başlayacağını dile getirdi. Emekli vatandaşlar pazartesi günü itibariyle kamu bankalarından herhangi birisini seçerek başvurularını tamamlayabilecekler. sözlerini dile getiren Vedat Işıkhan, promosyon ödemelerinin ise 28 Mart 2024 tarihi itibariyle tek tek hesaplara yatırılacağını aktardı. 

Emekli promosyon ödemeleri için nefesler tutulmuştu! Tam tarih belli oldu: 6 GÜN SONRA HESAPLARDA

Işıkhan: “Anlaşma sağladığımız bankaların dışındaki bankalarla da promosyon ödemelerinde artış yapması yönünde çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Kısa süre içerisinde çalışmalarımız tamamlanınca gelişmeler emekli vatandaşlarımıza aktarılacak.” sözlerini dile getirerek konuşmasına son verdi.

 

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal