Emekli bayram ikramiyesi ne kadar oldu? Emekli bayram ikramiyeleri belli oldu mu?

Ramazan bayramından önce verilecek olan İkramiyeler ,emekli vatandaşlarımızın yüzünü bir nebzede olsa güldürdü.Emekli bayram ikramiyesi ne kadar oldu? Ne zaman yatırılacak ?detaylar sayfamızda yer almaktadır.

08.04.2022-04:33 - (Son Güncelleme: 08.04.2022-04:33) Emekli bayram ikramiyesi ne kadar oldu? Emekli bayram ikramiyeleri belli oldu mu?

Bu sene Ramazan Bayramı Mayıs ayının 2-3-4 'üne gelmektedir.Geçtiğimiz senelerde bayram zamanına iki,üç gün kala hesaplara ikramiyeler yatırılırdı.Bu senede Emekli ikramiyeri ne zaman yatırılacak bekleyenler tarafından merak konusu oldu.Ramazan ayından itibaren gündemde İkramiyeler yer alıyor.

emekli ikramiyesi

2022 yılının bayram ikramiyeleri ne kadar yatırılacak?

Emekli vatandaşlarımız ve memur çalışanlarımız bayram ikramiyelerinin bu sene ne kadar yatırılacağını öğrenmek istiyor. Nisan'ın son haftasında bayram ikramiyeleri ,emekli vatandaşlarımızın hesaplara yatırılacak.2018 yılında başlanan ikramiye uygulaması,senede 2 kere olmak üzere emekli vatandaşlarımıza dağıtılmaktadır.1000 TL olan ikramiyeler 1100 TL'ye çıkmış bulunmakta.Bu seneki piyasadaki hareketlilik sebebiyle,emekli ikramiye tutarının yükseltilmesi isteniyor. Hükumet bu konu hakkında açıklama yapmamış olsa da,talebi değerlendirecekler 'dir. Prof.Dr Cem Kılıç ise emekli ikramiyelerinin 2000 TL tutarlarına yükseltilebileceğini söyledi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal