Emanet dizisinin başrolü Halil İbrahim Ceyhan’dan çekimleri bırakıp giden rol arkadaşı Sıla Türkoğlu’na gönderme

Hafta içi her gün Kanal7 ekranlarında yayınlanan Emanet dizisinde başrol paylaşan Halil İbrahim Ceyhan, katıldığı ödül töreninde rol arkadaşı Sıla Türkoğlu’na gönderme yaptı.

25.05.2022-18:10 - (Son Güncelleme: 25.05.2022-18:10) Emanet dizisinin başrolü Halil İbrahim Ceyhan’dan çekimleri bırakıp giden rol arkadaşı Sıla Türkoğlu’na gönderme

Kanal 7 ekranlarında yayınlanan ve oldukça ilgi gören Emanet dizisinde sular durulmuyor. Yeni sezonda yer almak istemediğini belirten ve yapım ekibiyle sorun yaşadığı için sezonu tamamlamadan, çekimleri yarıda bırakarak giden Sıla Türkoğlu, ödül törenine de katılmadı. Geceye tek başına katılan ve en iyi çift ödülü alan Halil İbrahim Ceyhan, rol arkadaşına gönderme yaptı.

Halil İbrahim Ceyhan’dan Sıla Türkoğlu’na gönderme 

Emanet dizisinde birbirlerine aşık iki çifti canlandıran ve büyük beğeni toplayan Sıla Türkoğlu ve Halil İbrahim Ceyhan çifti en çift ödülüne laik görüldü. Geçtiğimiz haftalarda yapıp ekibiyle tartışan ve sezonu tamamlamadan çekimleri yarıda bırakan Sıla Türkoğlu, ödülünü de almaya gelmedi. Gece yalnız katılan dizide Yaman karakterini canlandıran Halil İbrahim Ceyhan, ödülünü alırken, "İkimize birlikte verilen bir ödüldü. Yılın en iyi dizi çifti ödülü. Bu ödülün kariyerimde aldığım tek buruk ödül olmasını temenni ediyorum. Çünkü bizim işimiz izleyicinin sevgi ve saygısı ile doğru orantılı bir yükseliş gerektiriyor. Partnerimin yapım şirketi ile ayrılma kararı aldığından ötürü, izleyici tarafından verilen ödüle tepki göstermesi ve gelmemesi bana olduğu kadar izleyici için de bir burukluk yaşattı. Profesyonel olarak bazı ayrımların iyi yapılması gerekiyor, bunun ne kadar önemli bir durum olduğunu da tekrardan idrak ettiğim bir durum yaşadım. Kendi adıma onur ve mutluluk duydum, ama buruk bir sevinç yaşadım" şeklinde konuştu. 

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal