Emanet 346. bölüm fragman izle - Emanet 28 Mart 2022 Pazartesi yeni bölüm fragmanı

Kanal7'nin fenomen dizisi Emanet'in yeni fragmanı yine heyecanlı sahnelere neden oldu. Başarılı oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizinin 346. bölüm fragmanı yayınlandı. Emanet 28 Mart 2022 Pazartesi yeni bölüm fragmanı izleyebileceğiniz detaylar haberimizde...

25.03.2022-19:32 - (Son Güncelleme: 26.03.2022-09:28) Emanet 346. bölüm fragman izle - Emanet 28 Mart 2022 Pazartesi yeni bölüm fragmanı

Kanal7 ekranlarında her akşam izleyici karşısına çıkan Emanet'in 346.bölüm fragmanı izleyici tarafından büyük beğeni topladı. Emanet 346. yeni bölümde neler olacağı izleyiciler tarafından merak ediliyor. Emanet her akşam saat 19'00'da izleyici karşısına çıkmayı bekliyor.

Emanet'in son bölümünde neler oldu?

 Yaman'ın abisini korumak için söylediği yalan türlü sorunlara sebep olur. Bu yalan yüzünden Yaman Seher'i ve yeğenini kaybeder. Seher'e ulaşmak Yaman için ölüm kalım meselesidir. Verdiği zorlu mücadeleyi birazda olsa atlatan Yaman'ın ilk işi Seher ve Yusuf'un peşine düşmek olur. Yaman'ın onlara ulaşması o kadarda kolay olmayacaktır. Seher Yusuf ile birlikte mütevazi bir hayat yaşamaya başlamıştır. Bu hayata alışması için karşısına birçok fırsat çıkar. Seher bu fırsatları kaçırmak istemez. Yeni kurduğu hayatına alışmak için gereken mücadeleyi vermektedir. Seher kendi halinde yaşamına devam ederken karşısında biranda Yaman'ı bulur. Bu karşılaşma ikisi içinde oldukça zordur. Seher ile Yaman'ın aralarındaki aşk çok büyüktür. Aradan uzun yıllar geçmesine rağmen yaşadıkları onca acı aşklarına nasıl bir yol çizer? Seher ile Yaman'ın karşılaşması hayatlarına nasıl yön verecek?

Emanet 346. bölüm fragman

Emanet'in konusu ne? 

Hayatında kendini mesleğine adamak dışında bir amacı olmayan Ali komiser için artık tek amaç suçluları yakalamak ve adalete teslim etmektir. Ekibiyle birlikte giriştikleri bir operasyon karşısına Duygu’yu çıkarır. Sert, kuralcı ve katı biri olan Duygu, bir o kadar da başarılı bir polistir. Amirlerinin emri sonucunda Duygu ile çalışmak zorunda kalan Ali, bu ortaklığın zor günlerin habercisi olduğunun farkındadır. Çatışmalı işbirliği, zamanla birbirlerini tanımaya başlayan Ali ve Duygu’yu farklı bir maceraya sürükler. Duygu’nun gelişi, kendini dünyaya kapatan Ali için yeni bir hikâyenin başlangıcı olacak mı?


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal