Emanet Dizisinin Final Tarihi Belli Oldu Mu?

Kanal 7'nin sevilen günlük dizisi Emanet yeni bölümleri ile her gün izleyicisinin karşısına çıkıyor. Emanet dizisinin final tarihi belli oldu mu?

18.02.2021-15:52 - (Son Güncelleme: 18.02.2021-15:52) Emanet Dizisinin Final Tarihi Belli Oldu Mu?

Kanal 7'nin sevilen günlük dizisi Emanet'in final tarihi belli oldu mu? Emanet yeni sezonda yer alacak mı? 

EMANET DİZİSİ KAÇ BÖLÜM SÜRECEK?

Yayın hayatına Kanal 7'de başlayan ve yapımcılığını Karamel Yapım'ın üstlendiği Emanet dizisi, geçen yıldan bu yana tanıtım fragmanları yayınlıyor ve güçlü bir günlük dizi olarak yayınlanmaya devam ediyor. Seyirci, Emanet dizisinin kaç bölüm daha devam edeceği, erken final olup olmayacağını bilmek istiyor. Emanet dizisi kaç bölüm devam edeceğine dair kesin bir bilgi henüz yok. Final iddiaları gündemde olan dizinin reyting tablosu sürekli yükseliyor, 'Emanet' dizisi sezon sonuna kadar sürebilir ve yaklaşık olarak 150 bölüme ulaşabilir.

EMANET DİZİSİ NE ZAMAN FİNAL YAPACAK?

Emanet dizisinin reytingleri başladığından beri aynı seviyede devam etti. Ancak dizinin bu aralar reytingleri yükselişe geçti. Kanal 7 Hint dizileri ile devam etse de günlük dizilerine de önem veriyor. Diğer özel kanalların yaptıklarına rağmen en çok Kanal 7 ve TRT'nin dizilerine oldukça sahip çıktıklarını söyleyebiliriz. Emanet dizisini yayınlayan Kanal 7, muhtemelen sezon sonuna kadar 150'ye yakın bölüm yayınlayacak. Şimdilik, Emanet dizisinin sezon sonunda bitip bitmeyeceği veya yeni sezonda devam edip etmeyeceği konusunda net bir bilgi henüz yok. Emanet dizisinin bir süre daha devam edeceği biliniyor. 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal