Elon Musk'tan kripto para piyasalarını hareketlendiren açıklama: Ne olursa olsun satmayın!

Tesla CEO’su Elon Musk, hali hazırda bazı kripto para birimlerine sahip olduğunu ve bunları satmayı düşünmediğini söyledi.

14.03.2022-14:27 - (Son Güncelleme: 14.03.2022-15:12) Elon Musk'tan kripto para piyasalarını hareketlendiren açıklama: Ne olursa olsun satmayın!

Dünya'nın en zenginleri arasında yer alan ve Tesla'nın CEO'su olan Elon Musk, attığı tweet sonrası Kripto para piyasalarında hareketlilik yaşandı. Elon Musk, Bitcoin, ether ve dogecoin kripto para birimlerine sahip olduğunu ve bunları satmayı düşünmediğini sosyal medya aracılığıyla duyurdu. Bu gelişme sonra Bitcoin'de yükselme kaydedildi. Önümüzdeki birkaç yıldaki olası enflasyon oranı hakkındaki düşüncelerini Twitter'da bir soru yayınlamıştı.

Zayıf para birimleri çökecek

MicroStrategy Inc.'in CEO'su  ve önde gelen bir Bitcoin boğası olan Michael Saylor, tweet'ine şu şekilde cevap verdi; 

'Tüketici enflasyonu tüm zamanların en yüksek seviyelerinde olmaya devam edecek ve varlık enflasyonu tüketici enflasyonunun iki katı oranında olacak. Daha zayıf para birimleri çökecek ve sermayenin nakit, borç ve değer stoklarından #bitcoin gibi  para birimlerine kaçışı yoğunlaşacak.' demişti.


Şirketlerin hisse senetlerine yönelin

Bu cevaba ise Elon Musk, şu yanıtı verdi;

Sonrasında attığı tweet şu şekilde, 'Bu konuda tavsiye arayanlar için genel ilke, enflasyon yüksekken dolar yerine iyi ürünler ürettiğini düşündüğünüz şirketlerin hisse senetlerine veya gayrimenkul gibi fiziksel şeylere yönelmektir. Hâlâ Bitcoin, Ethereum veya Doge sahibiyim ve ne sebeple olursa olsun satmayacağım.'

Elon Musk’ın twitter üzerinden yapmış olduğu bu açıklamalr sonrasında  Dogecoin ve Bitcoin'de ani bir yükseliş meydana geldi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal