Elon Musk'ın Türkiye ziyaretinde flaş detay: Özel uçağında çiğ köfte partisi verdi!

Dünyanın en zengin insanı Elon Musk’ın 2017 yılındaki Türkiye ziyaretinde uçağına özel olarak kebap sipariş ettiği ortaya çıktı.

20.06.2022-11:15 - (Son Güncelleme: 20.06.2022-11:25) Elon Musk'ın Türkiye ziyaretinde flaş detay: Özel uçağında çiğ köfte partisi verdi!

Dünyanın en zenginleri arasında gösterilen Elon Musk, 2017 yılında Türkiye'ye düzenlemiş olduğu ziyaretine dair bir bilgi edinildi. 

Develi restoranlarının dördüncü kuşak sahibi Nuri Develi, Chefstory isimli Youtube kanalına vermiş olduğu röportajda, dünya ünlü iş insanı olan Elon Musk’ı ağırladıklarını duyurdu. Nuri Develi, özel bir haber ajansında 2017 yılında gerçekleşen ziyaretin detaylarını tek tek dile getirdi. 

'Fıstıklı kebabı çok sevdi'

Develi, 'Üniversiteyi Harvard’da okuyan bir arkadaşım yakın bir arkadaşının Elon Musk’ın ekibinde olduğunu söyledi. Biz de Türkiye ziyareti sırasında Elon Musk’ı Develi’de misafir etmek istediğimizi ilettik. Musk ve ekibi gelip yemeklerden tattı.' dedi ve sözlerine şu şekilde devam etti, 'Fıstıklı kebabı çok sevdi. Hatta anı defterimize ‘Muhteşem lezzetler için teşekkür ederim’ şeklinde not yazdı. Türkiye’den ayrılmadan önce de ekibi tekrar bize ulaştı ve Elon Musk’ın tekrardan bizden Yemek istediğini söyledi. Biz de içinde yöresel ürünler olan, çiğköfte, fıstıklı kebap ve içliköftenin olduğu bir paket hazırlayıp uçağına yolladık' açıklamasında bulundu.

İbrahim Turna
ibrahim_313@outlook.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal