Elon Musk’ın Kız Arkadaşı Grimes’in Sırtı Görenleri Şaşırttı!

Uzay denince akla gelen ilk isimlerden biri olan Elon Musk, bilimle gündeme gelmenin yanı sıra özel hayatıyla da magazin dünyasında yerini alıyor. Musk’ın kız arkadaşı Grimes’in yeni sırt dövmesi görenleri şaşırttı.

13.04.2021-11:30 - (Son Güncelleme: 13.04.2021-11:30) Elon Musk’ın Kız Arkadaşı Grimes’in Sırtı Görenleri Şaşırttı!

Kızıl gezegen Mars'ı kolonileştirmek için çok ciddi efor sarf eden Elon Musk'ın kız arkadaşı Grimes, yeni sırt dövmesinin fotoğrafını sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Dövmeye 'Uzaylı Yaraları' ismini verdi.

Gerçek ismi Claire Elise Boucher olan sanatçının yeni sırt dövmesi, sırtının neredeyse tamamını kaplıyor. Boucher’in bu paylaşımı sosyal medya da bazı kesimler tarafından çok beğenilirken, bazı sosyal medya kullanıcıları tarafından da tepki almasına sebep oldu!

Ünlü sanatçı fotoğrafına; ‘İyi bir fotoğrafı yok çünkü çok acıyor ve uykuya ihtiyacım var haha, ve birkaç hafta için kırmızı olacak ama ileride güzel uzaylı yaraları olacak.

Umarım herkesin günü iyi geçiyodur.’ notunu düştü.


ELON MUSK’TAN ÇOCUĞU VAR

Elon Musk ile bir çocuk da dünyaya getiren Grimes daha önce de uzayla ilgili fikirlerini paylaşmıştı. Sanatçı, 50 yaşından sonra Mars'a taşınıp orada bir koloni kurulmasına yardım etmek istediğini söylemişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal