Ece Yaşar Kimdir?

Ünlü ve güzel oyuncu, Acun'un sahibi olduğu Exxen platformunda yayınlanacak olan Ölüm Zamanı adlı yeni dizide rol alacak. Bu haberimizde Ece Yaşar kimdir? Ece Yaşar kaç kilo ve sevgilisi var mı? gibi özel hayatı hakkında dikkat çeken bilgileri topladık.

13.04.2021-10:47 - (Son Güncelleme: 13.04.2021-10:47) Ece Yaşar Kimdir?

Ekranların sevilen ve çok izlenen dizisi Çukur'da ilk bölümünden itibaren yer bulan genç oyuncu Ece Yaşar, Karaca karakterinin Cumali Amca tarafından 124. bölüm içerisinde öldürülmesinin ardından projeden çıkıyor. Peki, sevilen oyuncu Ece Yaşar'ın hayatı hakkında merak edilenler neler...

ECE YAŞAR KİMDİR?

Ankara şehrinde 17 Haziran 1994 tarihinde dünyaya gelen genç oyuncu Ece Yaşar aslında Denizlilidir. Ümmühan ile Mehmet Ali çiftinin de tek çocuğu olarak yaşamaktadır. 

ECE YAŞAR NE MEZUNU?

Ortaokul ve lise öğrenciliği yıllarında Yaşadığı şehirde Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı'nda bale eğitimini tamamladı. Ardından lisans eğitimi ise aynı şehirde Ankara Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Oyunculuk Bölümü'nde tamamladı. 

Lise yılları içerisinde oyuncu olmaya karar veren yetenekli oyuncu Ece Yaşar, oyunculuğunun dışında reklam filmlerinde seslendirme ve yönetmen asistanlığı da yaptı.

ECE YAŞAR HANGİ DİZİLERDE OYNADI?

Çeşitli tiyatro oyunlarında sahne alarak ilk oyunculuk deneyimini yaşadı. Kamera karşısındaki ilk deneyimini ise 2015-2016 yılları arasında Kara Sevda isimli dizide Eda karakterini canlandırarak elde etti.

Show TV'de 2017-2021 yılları arasında yayınlanan ekranların sevilen yapımı Çukur dizisinde Karaca isimli karakteriyle toplumda geniş kitlelerce tanındı. Daha sonra Exxen'de 2021 yılında yayınlanan Ölüm Zamanı adlı dizide rol aldı.

ECE YAŞAR'IN ÖZEL HAYATI

1994 yılında doğan Ece Yaşar, 2021 yılı itibarıyla 27 yaşındadır ve bekardır. 1.65 metre boyunda olan genç oyuncu Ece Yaşar, 54 kilo olup ikizler burcudur.

Ece Yaşar'ı tanıyanlar kendisini naif, meraklı, kararlı bu özellikleri dışında da bir hayli kırılgan birisi olarak anlatıyorlar. Boş zamanlarında kitap okuyan Ece Yaşar, boş zamanlarında da yürüyüş yapmayı bir hayli seviyor. Çocukluğunu yaşadığı şehir olan Ankara'yı ve balık yemeği bir hayli seviyor.

ECE YAŞAR DİZİLERİ

2015-2016 Kara Sevda

2017-2021 Çukur

2021 Ölüm Zamanı

ECE YAŞAR FİLMLERİ

2018 Direniş Karatay

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal