Elon Musk daha önce açıklamıştı: Twitter mavi tik Türkiye fiyatı belli oldu

Twitter’ı satın aldıktan sonra platform içerisinde önemli bazı değişikliklere gideceğini açıklayan Elon Musk, Twitter’da doğrulanmış hesap rozeti anlamı taşıyan ‘’mavi tık’’ hesaplarının ücretli olacağını duyurmuştu. Yeni uygulama an itibariyle başladı ve Twitter mavi tik Türkiye fiyatı belli oldu.

11.11.2022-10:26 - (Son Güncelleme: 11.11.2022-17:20)

Elon Musk, Twitter’ı satın aldıktan sonra uygulama içerisinde önemli değişiklikler yapacağını açıklamıştı. Musk’ın yapacağı değişikliklerden birisi olacağı ifade edilen ücretli mavi tık uygulaması an itibariyle hayata geçirilirdi ve Twitter mavi tik Türkiye fiyatı belli oldu. Öte yandan söz konusu uygulamaya milyonlarca kullanıcıdan tepkiler gelse de geri adım atılmamıştı.

Twitter mavi tik Türkiye fiyatı ne kadar?

Twitter’daki yeni uygulamalardan birisi olan Twitter mavi tik Türkiye fiyatının ne kadar olduğu sorusu gündemi meşgul etmeye devam ediyor. Peki Twitter mavi tik Türkiye fiyatı ne kadar?

Twitter Türkiye Mavi Tik Ücreti Ne Kadar

ABD’de Twitter Blue olarak da bilinen Twitter mavi tık ücreti, aylık 8 dolar olarak belirlenmişti. Güncel dolar kuru hesaplandığında Türkiye’de Twitter mavi tik ücreti aylık 110 TL’ye denk geliyor.

Twitter mavi tik alma nasıl yapılır?

Twitter’ın eski kurallarına göre mavi tik almak isteyen hesapların öncelikli olarak onaylanması gerekiyordu. Fakat yeni uygulamada mavi tik almak isteyen her Twitter hesabının aylık belirlenen ücreti ödemesi karşılığında mavi tik alması söz konusu olacak. Fakat hesabın mavi tik alması için ayrıca orijinal olması ve aktif olarak kullanılması da isteniyor. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal