Elif Şafak'ın Mahrem Adlı Kitabında Abdullah Şevki'yi Aratmayacak İfadeler

Zümrüt Apartmanı isimli kitabında kaleme aldığı pedofili ifadeler nedeniyle kamuoyunda büyük tepki çeken Abdullah Şevki, akıllara benzer öyküler yazan Elif Şafak'ı getirdi. Şafak, Mahrem adlı kitabında küçük bir çocuğa cinsel istismarı anlattığı bölümlere yer vermişti.

29.05.2019-12:48 - (Son Güncelleme: 29.05.2019-16:23)

Yazdığı Zümrüt Apartmanı adlı kitapla pedofili ifadelere yer verdiği için halkın büyük tepkisini çeken Abdullah Şevki'den sonra akıllara aynı iğrençlikte Elif Şafak tarafından kaleme alınan Mahrem adlı kitabı getirdi.

KİTABIN SATIŞI DEVAM EDİYOR

Doğan Kitap tarafından baskısı yapılan ”Mahrem" isimli "kitabının 238, 239 ve 240. sayfalarında " Elif Şafak’ın Abdullah Şevki’nin ifadelerine benzer iğrençlikte ifadeler kullandığı gün yüzüne çıktı. Çocuk istismarına açıkça yer verilen kitabın hali hazırda bir çok online satış sitesinden de satımına devam edildiği görülüyor.

AYNI TEPKİ ELİF ŞAFAK'A GÖSTERİLMİYOR

Abdullah Şevki’nin iğrenç  satırları sosyal medyada tartışılmaya devam edilirken önemli isimlerde de kitapla ilgili tepkiler geldi. 2000 yılında Metis Yayınlarından, 2016 yılında da Doğan Kitap tarafından basılan kitaba bugüne kadar neden her hangi bir tepki verilmediği akıllarda soru işaretleri bıraktı. 

"MAHREM" ÖDÜL ALMIŞTI

Doğan Kitap'ta 66. baskısı yapılan kitabın Türkiye Yazarlar Birliği'nden en iyi roman ödülü aldığı ortaya çıktı. İçerisinde açıkça pedofili ifadeleri barındıran çalışmaya Türkiye Yazarlar Birliği nasıl ödül verdi?

BAKANLIKLAR OLAYA MÜDAHİL OLDU

Abdullah Şevki isimli sapık şahsın çocuk istismarına ilişkin iğrenç ifadelerin kamuoyundabüyük tepki çekmesi sonrası Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada," Bakanlığımızca, yazarı Abdullah Şevki olan #zümrütapartmanı isimli kitapta yer alan ifadelere ilişkin olarak Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na 2019/8534 dosya numarasıyla suç duyurusunda bulunulmuştur. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." denildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal