Elia Konuştu! 'Transferime İzin Vermediler'

Süper Lig takımlarından Başakşehir'in Hollandalı başarılı oyuncusu Eljero Elia ülkesinin muhabirlerine transfer açıklaması yaptı ve İstanbul'dan bahsetti.

28.02.2020-16:34 - (Son Güncelleme: 28.02.2020-16:28) Elia Konuştu! 'Transferime İzin Vermediler'
Türk ekibimiz Başakşehir'in UEFA Avrupa Ligi son 16 turundaki rakibi Danimarka takımı Kopenhag oldu. Ekibin yıldız oyuncularından Eljero Elia, Hollanda muhabirlerine Sporting zaferini değerlendirdi.

Sporting'i 4-1 yenmelerini değerlendiren Elia, "Tabii ki yaptığımız şey harika, ama özellikle bu şekilde zevkli oldu. Geleneksel olarak yenmesi zor bir kulübe karşı çok iyi futbol oynadık. Yapabileceklerimizi gösteriyor ve bu hoşuma gitti" ifadelerini kullandı.

Ajax'ın Getafe'ye elenmesini değerlendiren Elia, "Ajax'ın Getafe'yi elemesini bekliyordum. Onlarla eşleşebilirdik ve Hollanda'ya dönmek güzel olurdu. Bir süredir Türkiye'de oynuyorum ve insanlar senin hakkında fikir sahibi olamayabiliyor. Daha önce Ajax'a karşı iki kez oynadım, kendimi yeniden gösterebilirdim" dedi.

Arjantin'den Club Atlético Talleres'in ilgisi olduğunu aktaran 33 yaşındaki oyuncu, "Beni istediler ve kulağa harika bir macera gibi geldi ancak Başakşehir buna izin vermedi. Ben de kulübümü dinledim, transfer gerçekleşmedi. Şu anda geçen yıl kaybettiğimiz Türkiye şampiyonluğu için mücadele ediyoruz ve Avrupa'da da yolumuza devam ediyoruz. Başkan herkese ihtiyaç olduğunu söyledi. Teklifi beğenmiştim ama gitmek zorunda değildim. İstanbul'u seviyorum. Şampiyonluk benim için güzel bir ödül olur" diye konuştu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal