Elçin Sangu'dan yıllar sonra gelen şaşırtıcı itiraf! Yıllardır herkesten gizlediği sırrını açıkladı! Duyunca inanamayacaksınız

Ekranların en güzel oyuncularından Elçin Sangu’dan yıllar sonra gelen şaşırtıcı bir itiraf geldi. Güzel oyuncu yıllardır herkesten gizlediği sırrını açıkladı! Duyunca inanamayacaksınız.

07.05.2022-13:02 - (Son Güncelleme: 07.05.2022-13:02) Elçin Sangu'dan yıllar sonra gelen şaşırtıcı itiraf! Yıllardır herkesten gizlediği sırrını açıkladı! Duyunca inanamayacaksınız

Kiralık Aşk, Öyle Bir Geçer Zaman ki ve Kurt Seyit ve Şura gibi dizilerde rol alarak şöhret basamaklarını hızlıca tırmanan Elçin Sangu duru güzelliğiyle ve başarılı oyunculuğuyla milyonlarca hayran kitlesine sahip durumda. Her hareketiyle adından söz ettiren güzel oyuncu zaman zaman sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı fotoğraflarla yürekleri hoplatıyor. Özel hayatıyla da konuşulan isimler arasında yer alan Elçin Sangu’dan yıllar sonra gelen şaşırtıcı bir itiraf geldi.

Elçin Sangu

Elçin Sangu’dan yıllar sonra gelen şaşırtıcı itiraf

Çocukluğunda kendisine göre çirkin ve arkadaşlarına fazlasıyla takılan bir çocuk olduğunu söyleyen Elçin Sangu, çocukluğundan kalma bir itirafta bulundu. 

Elçin Sangu

Güzel oyuncu çocukken ilaç kutuları içerisinde yer alan prospektüsleri okumak gibi bir takıntısı olduğunu itiraf etti.

Elçin Sangu

Hayat verdiği karakterlerle büyük beğeni kazanan Elçin Sangu, geçtiğimiz aylar içerisinde katıldığı bir programda yaptığı açıklamalarla günlerce konuşulmuştu.

Elçin Sangu

Kendisine yöneltilen "Yolda yürürken karşıma çıksa yolumu değiştiririm dediğin ünlü var mı?" sorusuna yanıt veren Elçin Sangu ‘’Sokakta görsem yolumu değiştireceğim çok insan var. 'Allah belasını versin, sektörden silinir inşallah. Bu niye böyle paralar kazanıyor' dediğim ünlüler de var." sözleriyle yanıt verdi.

Elçin Sangu

En çok dikkat çekici performansını gösterdiği Kiralık Aşk dizisi konusundaki ''Kiralık Aşk dizisinin başarılı olacağını önceden hissettin mi?" sorusuna yanıt veren güzel oyuncu ‘’Kiralık Aşk'ı ben iki kez reddettim. Ümmü Burhan (yapımcı) ikna etmeseydi ben şu an yoktum yani, öyle söyleyeyim. Ümmü Hanım bana 'Kızım ne kaybedeceksin? Senin çok çocuksu bir enerjin var. Bunu ekranda kimse görmedi. Nereye kadar dram? Bunu dene en azından. En fazla romantik komedi denemiş olursun' dedi. Ben öyle girdim o işe" ifadeleriyle yanıt verdi.

Elçin Sangu

Instagram’da 8,3 milyon takipçiyle en çok takipçisi olan Türk oyunculardan birisi olan Elçin Sangu, sahte hesapları olmadığını belirterek ‘’Ben genelde birini stalk'lamıyorum. Böyle sahte bir hesabım da yok. Zaten sayfamı da kendim yönetiyorum" ifadelerine yer verdi. 

Elçin Sangu

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal