Elazığ'dan kahreden haber! serinlemek için baraj gölüne giren 2 arkadaş, boğularak can verdi

Elazığ'ın Baskil ilçesinde kayısı kasalarını yıkarken serinlemek amacıyla baraj gölüne giren 2 arkadaşın cansız bedeni kıyıya çıkarıldı. İşte haberin detayları...

20.07.2022-16:33 - (Son Güncelleme: 20.07.2022-16:33) Elazığ'dan kahreden haber! serinlemek için baraj gölüne giren 2 arkadaş, boğularak can verdi

Yaz mevsimin gelmesiyle beraber sıcak havalarda artınca sıcaklardan bunalanlar serinlemek için su kanallarına, göllere ve denizlere girerek çözüm bulmaya çalışıyor. Fakat bu çözümler bazen felaketle sonuçlanabilmektedir. Elazığ'da da bu duruma örnek olabilecek bir olay meydana geldi.

Serinlemek için Karakaya Barajı Gölü’ne girdiler

Baskil'in Suyatağı köyü Kale mezrasında meydana gelen olayda gelen iddiaya yönelik Ozan Alanur ve Malatya’dan misafir olarak yanına gelen arkadaşı Mahmut Çelik, kayısı kasalarını yıkarken serinlemek için Karakaya Barajı Gölü'ne girdi. 

Cansız bedenleri kıyıya çıkarıldı

Öte yandan 2 arkadaş suda bir süre çırpındıktan sonra battı. Etraftaki vatandaşlar suya girerek 2 arkadaşın cansız bedenini kıyıya çıkardı. Haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri intikal etti.

Jandarma ve cumhuriyet savcısının incelemesinin sonrasında 2 kişinin cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Fırat Üniversitesi Hastanesi Morguna götürüldü.


Hüsna Gizem Güven
husnagguven@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal