El Falı Nasıl Bakılır?

Ellerimiz hayatımız hakkında birçok şey söylüyor. El çizgilerini okuyarak insanlar hakkında önemli şeyleri hemen bilebilirsiniz. Bu yazımızda el falını okumak için gerekli olan her şeyi bulacaksınız.İşte detaylar haberimizde...

02.06.2018-17:29 - (Son Güncelleme: 02.06.2018-17:17) El Falı Nasıl Bakılır?

Ellerimiz hayatımız hakkında birçok şey söylüyor. El çizgilerini okuyarak insanlar hakkında önemli şeyleri hemen bilebilirsiniz. Bu yazımızda el falını okumak için gerekli olan her şeyi bulacaksınız.İşte detaylar haberimizde...

Öncelikle bilmeniz gerekiyor ki her elde tam anlamıyla gözükmese de 6 tane çizgi vardır. Bu 6 çizginin derinliği, görünürlüğü, şekli ve uzunluğu kaderimiz ve karakterimizi anlatır.

1- Kalp Çizgisi:

Duygularınızı ve aşk hayatınızı belirleyen çizgidir. 

Bu çizgi tüm avuç içinizi kaplayacak kadar uzunsa platonik aşıklığa düşkünlüğü gösterir. 

Kalp çizginiz hemen işaret parmağınızın altından başlangıç gösteriyorsa, duygusal hayatınız ömrününüz boyunca sizi memnun edecek ve her şey seyrinde ilerleyecek demektir. 

Kalp çizginiz orta ve işaret parmağınızın ortasından başlangıç veriyorsa aşka gereken önemi vermediğinizi, duygularınızı ihmal ettiğinizi söyler.

Kalp çizginiz orta parmağınızın oradan başlıyorsa kendi mutluluğunuza yönelik ve mantığı ön planda tuttuğunuz bir aşk hayatınız var demektir.

2- Akıl Çizgisi:

Zihni ve inancı kontrol eden bu çizgi karakteriniz üzerinde en çok şeyi belirten çizgilerdendir.

Baş çizginiz uzunsa bu hayatınızda kalabalıkların, birçok şehrin ve insanın olacağı anlamına gelir. Yalnızlık size göre değildir.

Baş çizginizin derinliği sizin ezber kuvvetinizi ve zihinle ilgili sağlık sorunlarıyla uğraşmayacağınızı söyler.

Baş çizginize dik gelen bazı çizgiler, hayatınızın o döneminde keskin değişiklikleri ve bakış açınızın değişmesini sembolize eder.

3- Hayat Çizgisi:

Sanıldığının aksine bu çizgi ne kadar uzunsa o kadar uzun ömürlü olunur tezi doğru değildir. Bu çizgi hayatınızın kalitesini gösteren, yaşamınızın ne kadar değil ama nasıl süreceğini anlatan bir çizgidir.

Eğer sizin de hayat çizginiz akıl çizginizle beraber başlıyorsa bu sizin aidiyetlik duygunuzun gelişmiş, vefalı insanlar olduğunuzu gösterir. Bir şeye körü körüne inanma, inat, eskiye olan özlem sizde belirgindir. 
Aksi durumda, birey olarak toplumun içinde olduğundan daha mutlu olan, kendi özgürlüğüne düşkün birisiniz demektir.

Hayat çizginiz derinse sosyalleşmeyi seviyorsunuz demektir, derin olmadığı durumda ise daha içe kapanık bir karakter söz konusudur.

4- Kader Çizgisi:

Herkeste görülmeyen kader çizgisi, kariyerinizle ilgili ve kontrol edilemeyen durumlarda verdiğiniz reaksiyonları gösterir.

Eğer kader çizginiz dümdüz değilse, çabuk sinirlenen, kontrolünü kaybeden birisiniz demektir.

Aynı zamanda kader çizginizin akıl çizgisiyle kesiştiği noktalar varsa bu da iş hayatınızda birçok kez değişimi arayacağınızın gösterir.

5- Evlilik Çizgisi:

Serçe parmağının altında görülen küçük çizgiler kaç tane evlilik yaptığınızın habercisidir. 

Çizgiler ne kadar parmağa yakındaysa o kadar erken evlenilecek demektir. 

Çatallaşmalar evliliklerdeki krizlere ve boşanmalara yorulur.

6- Şöhret Çizgisi:

Bu çizgi herkeste görülmeyebilir. Kader çizgisiyle beraber okunması gereken bir çizgidir. Sosyalyaşantınızı, insanların sizin hakkında düşündüklerini ve kalabalıklar arasından sıyrılıp sıyrılamayacağınızı gösteren çizgidir.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal