Ekrem İmamoğlu'na bir eleştiri de Fazıl Say'dan: Gözümden düştü!

Dünyaca tanınan piyanist Fazıl Say, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun çıkmış olduğu Karadeniz turunda gazeteci Nagehan Alçı'yla çıkan fotoğrafıyla ilgili eleştiriler yaptı.

10.05.2022-11:58 - (Son Güncelleme: 10.05.2022-16:37)

Fazıl Say İmamoğlu’nun gözünden düştüğünü söyleyerek, "Vız gelir tırıs gider vs. akıllı olun, şuydu buydu diye topluma ayar vererek konuşmaları da hiç hoş olmadı. Gözümden çok düştüğünü belirtmek istiyorum." ifadelerini kullandı.

Ünlü sanatçı Fazıl Say, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Karadeniz turunda gazeteci Nagehan Alçı'yla çıkan fotoğrafına yaptığı eleştirilerini, bir video mesaj ile duyurdu. Say, İmamoğlu'nun kendisini mağdur durumuna getirdiğini ve ciddi manada gözünden düştüğünü belirtti.

Desteğimi esirgemedim say

Piyanist Say, "Ekrem İmamoğlu'na çok büyük destekler verdim. 2019'daki özellikle ikinci seçimde. İmamoğlu'nu herkesin eleştirdiği konularda bile desteğimi esirgemedim. Hatta kar yağdı İstanbul'da hayat kilitlendi. İngiliz büyükelçisiyle yemeğe çıktı vs. vs. O konuda bile destekçisiydim. En yakınlarımdan bile azar işittim. Çünkü haklı bulmuyorlardı. Son hafta yaşanan olaylar. Hepiniz gibi şaşkınlık içerisindeydim. Birinci sebebi İstanbul Belediye Başkanı henüz cumhurbaşkanı adayı değilken neden başka şehirlerde miting yapar diye biraz yadırgadım olayı. Bunu basın ordusuyla beraber otobüslerde yapmasını yadırgadım. henüz bir aday değil çünkü. Yapma felsefesini yanındaki insanları yadırgadım." dedi.

Ekrem İmamoğlu'na bir eleştiri de Fazıl Say'dan: Gözümden düştü!

Beni mağdur duruma düşürdü

Kendisinin mağdur duruma düştüğünü belirten Say, “Bu defa destek vermemeye hatta büyük bir hayal kırıklığı yaşadığımı ve sizlere de Ekrem İmamoğlu'nu savunmuş biri olarak bende hesap verme ihtiyacı oluştu. Kusura bakmasın ama mağdur duruma düşürdü beni de. Dolayısıyla toplumdan af diliyorum. Af yanlış bir kelime belki ama pişmanlık hissediyorum. Madem destek verdi pişmanlığımı da söyleyeyim. Nagehan Alçı benim hakkımda açılan bir dava vardı bana militarist dedi onu dedi bunu dedi. İslamafobik dedi. Vız gelir tırıs gider vs. akıllı olun, şuydu buydu diye topluma ayar vererek konuşmaları da hiç hoş olmadı. Gözümden çok düştüğünü belirtmek istiyorum." eleştirilerini getirdi.

Tarık Bulduk
tarikbuldk@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal