Ekrem İmamoğlu ile Murat Kurum ortak yayın yapacak mı? İmamoğlu’nun canlı yayın çağrısına Kurum’un yanıtı ne oldu?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun, Cumhur İttifakı adayı Murat Kurum ile ortak canlı yayın yapma fikrine olumlu yanıt vermesi sonrasında vatandaşlar bu programın yapılıp yapılmayacağını ve Murat Kurum’un İmamoğlu’na nasıl bir yanıt verdiğini merak ediyor. Peki Ekrem İmamoğlu ile Murat Kurum ortak yayın yapacak mı? İmamoğlu’nun canlı yayın çağrısına Kurum’un yanıtı ne oldu? İşte detaylar…

02.03.2024-12:31 - (Son Güncelleme: 02.03.2024-12:31)

Yerel seçimler için artık 1 aydan kısa bir süre kaldı. Özellikle İstanbul’da yeni dönemde hangi ismin belediye başkanı olacağı sorusu her geçen gün daha fazla merak ediliyor. Geçtiğimiz günlerde kendisine Murat Kurum ile ortak bir canlı yayın yapmak isteyip istemediği sorulan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, soruya olumlu yanıt vermişti. Bu cevap sonrasında vatandaşlar Ekrem İmamoğlu ile Murat Kurum ortak yayın yapacak mı? İmamoğlu’nun canlı yayın çağrısına Kurum’un yanıtı ne oldu? sorularını merak etmeye başladı.

Ekrem İmamoğlu ile Murat Kurum ortak yayın yapacak mı?

31 Mart Yerel Seçimleri'ne sayılı günler kala İstanbul'da adaylar arasındaki rekabet hızla devam ediyor. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, gazetecilerin televizyon programı önerisi üzerine, "Murat Kurum'a bir davetiniz var mı?" sorusuna, "İstanbul için bir süreç ve yarış oluyorsa, böylesi bir ortama ben elbette ki 'evet' derim. Tereddütsüz olumlu karşılarım." diyerek olumlu bir yanıt vermişti.

Ekrem İmamoğlu Murat Kurum

İmamoğlu’nun canlı yayın çağrısına Kurum’un yanıtı ne oldu?

İmamoğlu, daha önce de Murat Kurum ile projeleri konuşmak üzere bir televizyon programına katılmaya sıcak baktığını belirtmişti. Ancak Murat Kurum, İmamoğlu'nun bu davetine, "İstanbul'u görmeyenlerin bugün İstanbul'u bizimle konuşmak istemeleri çağrısı samimi bir çağrı değildir" sözleriyle yanıt verdi.

Bilindiği üzere daha önce 2019 seçimlerinde Ekrem İmamoğlu ile o dönemin Cumhur İttifakı İBB adayı Binali Yıldırım ilk seçimin iptali sonrasında ortak bir canlı yayın düzenlemişti.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal