Ekonomide en çok bu merak ediliyor: TÜİK Temmuz ayı enflasyon oranları ne zaman açıklanacak? 2022 Temmuz ayı enflasyon rakamları belli oldu mu?

Ağustos ayının başlamasına kısa bir süre kala Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) Temmuz ayı enflasyon rakamları merak konusu oldu. Peki TÜİK Temmuz ayı enflasyon oranları ne zaman açıklanacak? 2022 Temmuz ayı enflasyon rakamları belli oldu mu? Konu hakkında merak edilenler haberimizde...

30.07.2022-09:51 - (Son Güncelleme: 30.07.2022-09:51)

Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) Temmuz ayı enflasyon rakamlarını ne zaman açıklayacağı sorusu Türkiye’de yaşayan milyonlarca vatandaşın gündeminin üst basamaklarında yer almaya devam ediyor. Ağustos ayının başında Üretici Fiyat Endeksi (ÜFE) ve Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) rakamlarını duyurması beklenen TÜİK’in nasıl oranlar açıklayacağı araştırılan konular arasında yer alıyor. Ekonomi dünyasında son günlerde en çok bu konu merak ediliyor. Peki TÜİK Temmuz ayı enflasyon oranları ne zaman açıklanacak? 2022 Temmuz ayı enflasyon rakamları belli oldu mu? 

TÜİK Temmuz ayı enflasyon oranları ne zaman açıklanacak?

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Temmuz ayı enflasyon rakamlarını 3 Ağustos 2022 Çarşamba günü saat 10.00’da açıklayacak. 

TÜİK enflasyon oranı

Geçen ay enflasyon ne kadar arttı?

TÜİK’in Haziran ayı enflasyon oranlarına göre enflasyon aylık olarak yüzde 4,95 artarken, yıllık olarak ise yüzde 78,62’ye yükselmişti. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal