Ziraat Bankası Vakıfbank Kart Yapılandırma Detayları

Kredi kartı yapılandırma başvurusu hakkında son gelişmeler araştırılıyor. Ziraat Bankası Vakıfbank kredi kartı borcu yapılandırma nasıl yapılır? İşte yanıtlar...

15.01.2019-15:27 - (Son Güncelleme: 15.01.2019-15:14) Ziraat Bankası Vakıfbank Kart Yapılandırma Detayları

Kredi kartı yapılandırma başvurusu hakkında son gelişmeler araştırılıyor. Ziraat Bankası Vakıfbank kredi kartı borcu yapılandırma nasıl yapılır? Cumhurbaşkanı Erdoğan geçen günlerde kredi kartı borcu olanlara sevindiren açıklamayı yapmıştı. Ziraat Bankası, kredi kartı borçlarına karşılık ihtiyaç kredisi vermek için başvuru alımlarına başladı. Vakıfbank kredi kartları, bireysel ve ticari kredilerin yapılandırması paketi duyurdu. Kredi kartı borcu olan binlerce kişi, Ziraat Bankası'na başvurarak borçlarını yapılandırma hakkına kavuşuyor. Vakıfbank da kart borçlarına ilişkin 24 aya kadar yüzde 1,10 60 aya kadar ise yüzde 1,20 aylık faiz ile kredi kullandıracağını belirtti.

VAKIFBANK KART YAPILANDIRMA DETAYLARI

Vakıfbank kredi kartları, bireysel ve ticari kredilerin yapılandırması paketi bir çok vatandaş tarafından merakla bekleniyordu. Vakıfbank da kart borçlarına ilişkin 24 aya kadar yüzde 1,10 60 aya kadar ise yüzde 1,20 aylık faiz ile kredi sağlayacak.

Vakıfbank da kart borçlarına ilişkin 24 aya kadar yüzde 1,10 60 aya kadar ise yüzde 1,20 aylık faiz ile kredi sağlayacak. Vakıfbank tarafından yağılan açıklamasa takipteki kredileri de sıfır faizle yapılandıracağını ifade edildi. 100 bin liranın altında takipteki krediler için 12 aya kadar faiz sıfır olacak.

KREDİ KARTI YAPILANDIRMA BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Söz konusu açıklamaların ardından kredi kartı borcu olan kişiler, Ziraat Bankası'na başvurarak borçlarını yapılandırma hakkına kavuşacak. Uygulama, Ziraat Bankası'na kredi kartı borcu bulunan müşterilerle birlikte diğer bankalara kredi kartı borcu bulunan ve ödeme sıkıntısı yaşayan kişileride içine alacak.

31 Aralık 2018 tarihi itibariyle nakit avans kullanılması veya kredi kartı harcaması sebebi ile kart borcu ödeme sıkıntısı yaşayan veya gecikmede olan kişilerin üzerindeki anapara ve faiz yükü Birleştiren İhtiyaç Kredisi ile aşağı çekilerek uygun vade seçenekleri ile kredi kartı borçları ödenebilir duruma gelecek.

Ziraat Bankası'nın kredi kartı borcuna karşılık vereceği bireysel kredinin şartları da netleşmeye başladı.

Bireysel kredinin en önemli şartı, kredi kartı müşterisi olunan banka tarafından takibe alınmamış olmak.

BAŞVURU NEREYE YAPILIR?

Vatandaşlar kredi kartı borçlarının yapılandırılması için Ziraat Bankası şubelerine başvuruda bulunabilecekler. Kredi kartı borcu olan kişiler, bu borcunu ödemek için Ziraat Bankası'ndan 'birleştiren ihtiyaç kredisi' temin edebilecek. Uygulamadan faydalanmak isteyenler, kimlik belgesi ve gelirlerini gösteren belgeyle Ziraat Bankası şubelerinden başvuru gerçekleştirebilecek.

FAİZ ORANI NE KADAR?

CumhurbaşkanıErdoğan'ın sevindiren açıklamayı yaptığı ve kredi kartı borcu olanlara yapılandırma imkanı sağladığı bu gelişme ile beraber faiz oranları da en çok merak edilen konuşar arasında. 'Kredi kartı borç yapılandırma faiz oranı kaç' şeklinde aratılan sorular ile ilgili Ziraat Bankası tarafından konuyla ilgilli bir açıklama yapıldı. Ziraat Bankası'nın yaptığı açıklamada;

'Birleştiren İhtiyaç Kredisi; kredi kartlarına uygulanan aylık faiz oranlarından çok daha uygun şartlar ile 24 aya kadar aylık %1,10 ve 60 aya kadar aylık %1,20 faiz oranlarıyla müşterilerimize sunulmaktadır.' ifadeleri yer aldı.

Son Dakika Ekonomi Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal