Vatandaşa Bir Uyarı Daha! 10 Günde Yüzde 40'ı Satıldı

Tur Operatörleri Platformu Sözcüsü Cem Polatoğlu erken rezervasyonların 1 Aralık tarihinden itibaren 10 günlük süre zarfında yüzde 40'ının satıldığını ve bu sebeple herkesin acele etmesi gerektiğini açıkladı.

11.12.2018-12:30 - (Son Güncelleme: 11.12.2018-12:24) Vatandaşa Bir Uyarı Daha! 10 Günde Yüzde 40'ı Satıldı

Tur Operatörleri Platformu Sözcüsü Cem Polatoğlu tarafından yapılan açıklamada, 'Kampanyanın başladığı 1 Aralık'tan itibaren şimdiye kadar geçen 10 günlük zamanda Türk tatilcilere tanınan kontenjanların yüzde 40'ı satıldı. Tatil yapmayı planlayanlar için en iyi fiyatların olduğu dönem bu süreç, daha iyisi yok ve hızla tükeniyor. Bu sebeple herkes elini çabuk tutmalı' dedi.

'50 MİLYON TURİST RAKAMINI YAKALARIZ'

Polatoğlu saçıklamalarının devamında; 'Otellerin kapasitelerinin yüzde 25-yüzde 30'u çoktan yurt dışı tur operatörleri tarafından satın alındı. Bu verilere bakarak 2019'da 50 milyon turist rakamını yakalayacağımızı öngörüyoruz.' 

YENİ PAZAR; UZAK DOĞU

Polatoğlu erken rezervasyonda genellikle İngiltere, Almanya ve Rusya ön plana çıktığını belirtirken İtalyan ve İspanyol tur operatörlerinin bu sene de Türkiye'de tatil konusunda çekimser kaldıklarını ifade etti. Polatoğlu; 'Yeni pazarlardan Uzak Doğu'dan güzel kıpırdanmalar görüyoruz. Çin ve Japonya'nın yanı sıra Vietnam, Tayland, Malezya ve Endonezya'ya kadar uzanan bir coğrafyadan geniş bir kitle Türkiye'ye gelmeye başladı' açıklamalarında bulundu.

Son Dakika Ekonomi Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal