THY Öğrenci Alımı: Öğrencilere İş Müjdesi

Türk Hava Yolları'ndan yarı zamanlı iş arayan üniversite öğrencilerine müjdeli haber verdi. THY, 18 kentteki havalimanlarında part time olarak görev yapacak çalışma arkadaşı aradığını ilan etti ve başvuruları incelemeye başladı

16.04.2018-15:57 - (Son Güncelleme: 16.04.2018-15:53) THY Öğrenci Alımı: Öğrencilere İş Müjdesi

Türk Hava Yolları iyi derecede İngilizce bilen üniversite öğrencilerinin 26 bölümünden herhangi birinde eğitim gören öğrenciler arasından Part Time çalışan iş arkadaşları arıyor.

Ağrı, Ankara, Denizli, Antalya, Artvin, Ordu-Giresun, Samsun, Şanlıurfa, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, İzmir, Kahramanmaraş, Kayseri, Trabzon, Van istasyonları için personel istihdamı yapılacak.

Kaynakların aktardığı habere göre öğrencisi olduğu okulun bulunduğu şehrin dışında tercih yapan adaylar çalışmaya kabul edilmeyecek. Çalışma süresi 6 ay olacak. Haftada en az 20 en fazla 30 saat çalışılabilecek.

Çalışma saatine göre ücret hesaplaması yapılacak. Aranan şartlar ise T.C. vatandaşı olmak, doğum tarihinin 1.1.1994 ile 31.12.1999 tarihleri arasında olması şartları istenecek. Şartları taşıyan adayların, ilana kurumsal web sitesi üzerinden başvurmaları gerekmektedir. İlan kriterlerini sağlayan adaylara Türkçe ve İngilizce olarak iki mülakat yapılacak.

PEKİ KABUL EDİLENLER NE İŞ YAPACAK

Adaylar işe alındığı takdirde birçok işi yapacak bunlar. Gelen ve giden uçak yolcularına istasyon hizmetlerini eksiksiz olarak yerine getirmek, bilet vermek, değiştirmek ve bu konuda THY prosedürlerine uygun şekilde tamamlayıcı belgerle ve formları tanzim ederek geçirilecek süreçleri tamamlamak,

Bilet ve bagaj kabulü esnasında ve uçağa alım sırasında uluslararası uçuşlarda müracaat eden yolcuların bilet, pasaport, vize, oturum izni vb. seyahat belgelerini kontrol edilmesi, gidilecek ülkenin önceden belirlenmiş kurallarına uyumlu, geçerli olup olmadığını, iç hatlarda ise bilet ve kimlik kontrolü yapmak.

İncelenen belgelerin herhangi birinde eksiklik veya uygunsuzluk tespit edilirse önceden belirlenmiş prosedürler çerçevesinde işlem gerçekleştirmek. Gelen ve giden uçak operasyonlarında uçak altı işlemlerinin koordinasyonu için belirlenmiş olan prosedürler doğrultusunda hareket etmek ve yapılacak işlemlerin takibini yapmak.

Son Dakika Ekonomi Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal