Mandela'nın Torunu: "Teknoloji ve Yapay Zeka, Fakirliğin Giderilmesinde Önemli Bir Rol Oynayabilir"

Nelson Mandela'nın torunu ve Dünya Melek Yatırım Forumu Genel Kurul Yüksek Komiseri Swati Dlamini Mandela, teknoloji ve yapay zeka teknolojilerinin, fakirliğin giderilmesinde önemli bir rol oynayabileceğini söyledi.

17.02.2020-15:39 - (Son Güncelleme: 17.02.2020-15:40) Mandela'nın Torunu: "Teknoloji ve Yapay Zeka, Fakirliğin Giderilmesinde Önemli Bir Rol Oynayabilir"

Nelson Mandela'nın torunu ve Dünya Melek Yatırım Forumu Genel Kurul Yüksek Komiseri Swati Dlamini-Mandela, teknoloji ve yapay zeka teknolojilerinin, fakirliğin giderilmesinde önemli bir rol oynayabileceğini söyledi.

İstanbul'da devam eden Dünya Melek Yatırım Forumu'nda bir konuşma yapan Swati Dlamini-Mandela, teknoloji ve yapay zekanın fakirliğin giderilmesindeki potansiyel rollerini vurgularken, ünlü iş adamı ve yazar Joel Barker'ın "Aksiyon olmadan vizyon sadece bir rüyadır." sözüne atıfta bulunarak harekete geçmenin dünyayı değiştirebileceğini belirtti.

Sözünü ettiği değişimi Afrika'da gözlemlemekte olduğunu anlatan Dlamini-Mandela, startup tipi işletmelerin günlük sorunların çözümüne ettiği yardıma da değindi.

Son Dakika Ekonomi Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal