Ege Üniversitesi Sınavsız 264 Personel Alım Yapacak!

Ege Üniversitesi yayımlamış olduğu ilanına göre, bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak amaçlı farklı pozisyonlarda ve niteliklerde personel alımı yapacağını belirtti. Yayımlanmış olan ilana göre toplamda 264 kişi alınacak. İşte detaylar.

07.05.2018-15:12 - (Son Güncelleme: 07.05.2018-15:07) Ege Üniversitesi Sınavsız 264 Personel Alım Yapacak!

Ege Üniversitesi

07 Mayıs 2018 tarihli yayımlamış olduğu ilanına göre, bünyesinde bulunan çalışan personel eksikliğini karşılamak amaçlı alım yapacağını belirtti. Buna göre Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanesinde istihdam edilmek üzere KPSS b grubu puan sırası alınarak sıralama yapılacaktır. Bunun dışında adaylara sözlü veya yazılı herhangi bir mülakat yapılmayacaktır. Ayrıca alınacak personellerin giderleri özel bütçeden karşılanacaktır.

ALIM KADROLARI NELERDİR?

Ege Üniversitesi bünyesine toplamda 264 kişilik kadro ile sözleşmeli olarak personel alımı yapacak. Buna göre alım kadroları, 200 Hemşire, 3 Fizyoterapist ve 61 farklı alanlarda Sağlık teknikeri olmak üzere toplamda 264 kişi alınacaktır.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Başvuruda bulunacak olan adaylar mutlaka başvuru şartlarını taşımaları gerekmektedir. Buna göre adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Sağlık açısından görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Herhangi bir sosya güvenlik kurumdan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, 2016 yılında Düzenlenen Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisemezunları için KPSSP94, Önlisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden puan almış olmaları gerekmektedir. 

BAŞVURULAR VE İSTENEN BELGELER:

Başvuruda bulunacak adaylar, ilanın yayımlandığı tarih itibari ile en geç 15 gün içeriinde başvuru yapmaları gereklidir. Buna göre adayların en geç 21 mayıs 2018 tarihine kadar başvuru yapmaları gereklidir. Başvurular istenilen belgeler ile birlikte şahsen yapılacaktır. Adaylardan aşağıdaki belgeler istenecektir.

İstenilen Belgeler:

Başvuru Formu (Başvuru sırasında temin edilir)

Diploma veya geçici mezuniyet belgesinin aslı ve fotokopisi

Fotoğraf (1 Adet)

2016 KPSS sonuç belgesi

Kimlik fotokopisi

Erkeklerde askerlik durum belgesi

Hizmet belgesi (Sadece deneyim aranan adayların çalışma belgesi ve SGK hizmet dökümü) 

Son Dakika Ekonomi Haberleri için aşağı kaydırın    

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal