PTT 1623 Postacı Alım İlanına Kimler Başvuruda Bulunabilir?

Posta Ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT) yayımladığı personel alım ilanında çok sayıda personel alımı yapacağını duyurdu.

07.05.2018-14:52 - (Son Güncelleme: 07.05.2018-14:48) PTT 1623 Postacı Alım İlanına Kimler Başvuruda Bulunabilir?

PTT, Devlet Personel Başkanlığı'nın resmi internet sitesi üzerinden yayımladığı bir ilanda farklı pozisyonlardan işçi alımı yapacağını duyurdu. 

Farklı eğitim seviyelerinden mezunların başvuru yapabileceği personel alım ilanında yer alan kadro haberine göre, kurum 1623 Postacı alımı gerçekleştirecek. Postacı pozisyonuna başvuru yapacak adaylardan talep edilen eğitim şartı ve diğer koşullar neler? İşte detaylar, 

PTT 1623 Postacı Alım İlanına Kimler Başvuruda Bulunabilir?

Posta Ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT) tarafından yayımlanan ilan yazısındaki bilgilere göre, Postacı alım ilanına başvuru yapacak adayların kurum tarafından bu pozisyon adına belirlenmiş başvuru koşullarına haiz olması gerekmektedir. 

Bu şartlar arasında ilan yazısında yer alan bütün kadrolar için belirlenmiş özel şartların haricinde bu pozisyon için istenilen özel koşullarda bulunuyor.

Postacı Pozisyonu İstenen Başvuru Koşulları 

Eğitim KoşuluSon başvuru tarihi itibariyle en az B sınıfı sürücü belgesi ile A2 sınıfı sürücü belgesine sahip olmak. ( B ve A2 Sürücü Belgesine veya Motorlu Taşıt Sürücü Sertifikasına 18/05/2018 tarihinde veya önceki bir tarihte sahip olmak.), Sürücü belgelerini Monoküler teşhis ile almamış olmak ve Her türlü iklim ve yolculuk koşullarında posta dağıtım işlerini yaya şekilde yapabilecek derecede sağlıklı, erkeklerde en az 168 cm bayanlarda en az 160 cm boyunda olduğunu, kilo ile boy arasındaki farkın 15’ten fazla olmadığını sağlık kurulu raporu ile belgelemek,

Eğitim Koşuluİki yıllık eğitim veren yüksekokulların; Kargo/Kargo Hizmetleri, Lojistik, Lojistik Yönetimi, Posta Hizmetleri, Uluslararası Lojistik, Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik ve Uluslararası Taşımacılık Yönetimi bölümlerinden mezun olması isteniyor. 

Postacı (Firma elemanı) Pozisyonu İçin Talep Edilen Başvuru Şartları

Genel Koşullar30.03.2018 tarihinden önce Şirketimizde işgücü hizmet alımı suretiyle firma elemanı olarak göreve başlamış ve halen çalışıyor olmak, Son başvuru tarihi itibariyle en az B sınıfı sürücü belgesi ile A2 sınıfı sürücü belgesine sahip olmak. ( B ve A2 Sürücü Belgesine veya Motorlu Taşıt Sürücü Sertifikasına 18/05/2018 tarihinde veya önceki bir tarihte sahip olmak.), Sürücü belgelerini Monoküler teşhis ile almamış olmak. Her türlü iklim ve yolculuk koşullarında posta dağıtım işlerini yaya şekilde yapabilecek derecede sağlıklı, erkeklerde en az 168 cm bayanlarda en az 160 cm boyunda olduğunu, kilo ile boy arasındaki farkın 15’ten fazla olmadığını sağlık kurulu raporu ile belgelemek,

Eğitim KoşuluHerhangi bir önlisans programından mezun olmak.

Başvuru Süreci

Devlet Personel Başkanlığı'nın web sayfası tarafından adaylara duyurulan Postacı alım ilanına başvurular 14 Mayıs tarihinde başlayacak. PTT tarafından yapılan açıklamaya göre ilan son başvuru tarihi 18 Mayıs olarak duyuruldu. 

Başvuru koşullarını sağlayan adaylar başvurularını www.ptt.gov.tr ve https://ik.ptt.gov.tr internet adresleri üzerinden elektronik olarak yapabilecekler. 

Son Dakika Ekonomi Haberleri için aşağı kaydırın

 

 

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal