Bankaların Emekli Kapma Rekabeti Sürüyor

Bankalar emeklileri kendi bankalarına çekmek için rekabet içinde. Kendilerine gelen emeklilere bir çok hizmet sunan bankalar, 700 liraya kadar da promosyon veriyor.

19.04.2019-12:14 - (Son Güncelleme: 19.04.2019-12:06) Bankaların Emekli Kapma Rekabeti Sürüyor

Bankaların emekli müşteri rekabeti devam ediyor. Müşteri çekmek için senelik promosyon ödemesinden özel kredilere dek bir çok olanak sağlayan bankalarda verilen tutarlar 700 TL'ye dek çıktı.

3 YILLIK PEŞİN

İş Bankası, promosyon ödemelerini, bir aya karşılık gelen gelir/aylık tutarı üstünden (varsa haciz ve nafaka kesintisi düşülerek) ve ödemelerine aracılık yapılan btün emekli maaşlarının toplamını dikkate alarak, 3 senelik tutarı peşin olarak veriyor. Bin TL'den düşük maaşlar için 300, bin ve 2 bin TL arası maaşlar için 375, 2 bin TL ve üstü maaşlar için 450 TL ödeme gerçekleştiriyor.

AVANTAJLI KREDİ FAİZİ

DenizBank, maaşını 3 sene süresince bankadan alma sözü veren emeklilere, 450 TL nakit veriyor. Maaşını DenizBank'a transfer eden emeklilere, yüzde 1,49 avantajlı kredi faiz oranı, prim borcu olanların borcunu ödeyerek emeklilik hakkı olanağı sağlayan 3 ay ödeme ötelemeli kredi veriyor. Emekli tanıdıklarını DenizBank'a getirenlere, kişi başına 100 TL nakit ödeme gerçekleştiriliyor. Bankanın şubelerinden öncelikli hizmet alabilen emekliler, ATM'den ücretsiz nakit çekebiliyor.

AMBULANS HİZMETİ

Yapı Kredi'yi tercih edenler, nakit TL kampanyasından faydalanabiliyor. 3 sene sözü verenler 450 TL nakit kazanıyor. İlk maaşıyla beraber ikramiyelerini de bankadan alanlara, ikramiyelerini değerlendirebilmeleri için avantajlı mevduat faiz oranları veriliyor. Medline paketiyle doktorlu kara ambulansı ve telefonla tıbbi danışmanlık hizmetlerini de bir sene süresince bedava olarak sağlıyor.

Son Dakika Ekonomi Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal