ABD'li Bankadan Dolar Açıklaması

ABD merkezli yatırım bankası Goldman Sachs, dolar hakkında flaş açıklamalarda bulundu. Peki dolar düşecek mi? Dolarda ki son durum ne? soruları ve dolar hakkındaki son dakika gelişmeleri haberimizde...

14.12.2018-11:24 - (Son Güncelleme: 14.12.2018-11:15) ABD'li Bankadan Dolar Açıklaması

ABD merkezli yatırım bankası Goldman Sachs, dolar hakkında flaş açıklamalarda bulundu. Peki dolar düşecek mi? Dolarda ki son durum ne? soruları ve dolar hakkındaki son dakika gelişmeleri haberimizde... İşte detaylar:

ABD merkezli yatırım bankası Goldman Sachs, önümüzdeki hafta itibariyle Amerikan dolarının uzun soluklu bir düşüş yaşayacağını ileri sürdü.

Geride bıraktığımız hafta ABD verileri ve OPEC kararının etkisiyle Türk Lirası, ruble ve diğer ulusal para birimleri karşısında gevşeyen dolarla ilgili önemli açıklamlarda bulunan analistler, Amerikan para biriminin önümüzdeki hafta uzun soluklu düşüş eğilimine geçeceğini bekliyor.

Goldman Sachs analistleri, FED'in politikasındaki güvercin tutumunun dolar kurunda düşüşü etkileyeceği ve önümüzdeki hafta yapılacak toplantının orta vadeli bir düşüşün başlangıcı olabileceği konusunda uyarıyor.

Son Dakika Ekonomi Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal