3. Havalimanı Büyük Yatırım

İngiltere'nin otelcilik devi Yotel, Üçüncü Havalimanında büyük bir yatırım yapıyor

20.04.2018-10:57 - (Son Güncelleme: 20.04.2018-10:46)

İngiltere'nin otelcilik devi Yotel, Üçüncü Havalimanında büyük bir yatırım yaptığ bilgisi kamuoyuna paylaşıldı. Havalimanı içerisinde 451 odalı bir konaklama alanı yapacak olan Yotel, İGA ile 15 yıllık anlaşma imzaladığı bildirildi.

Üçüncü Havalimanı'nın açılışına yaklaşılırken Avrupa gözünü kulağını bize doğru çevirdi. Avrupa ülkelerinin yakın takibe aldığı Havalimanı, aynı zamanda yatırım için de sıcak bir bölge olarak tanımlanyor. İngiltere'nin havalimanı otelciliği devi olan Yotel firması, Üçüncü Havalimanı'na dev bir yatırım yapıyor.

451 ODALI OTEL

Londra, Amsterdam ve Paris’te toplamda 4 havalimanında otel işletmeciliği işleri yapan İngiliz merkezli ‘Yotel’, İstanbul’daki yeni havalimanındaki otelin de işletmeciliğini yapacak. İşletme firması olan İGA ile Yotel arasında 15 yıllık sözleşme imzalandığı bilgisi verildi.

AVRUPA'NIN EN BÜYÜĞÜ

Yotel firması, Dünyanın en büyük havalimanlarından biri olacak olan Üçüncü Havalimanına, adına yaraşır bir yatırım yapacak. 451 odasıyla Avrupa’nın en büyük havalimanı oteli olacak.

Avrupa'da yüzde 150 doluluk kapasitesiyle çalışan havalimanı otellerinin Türkiye'den ilk yıl beklenti yüzde 80 düzeyinde olacağı tahmin ediliyor.

Son Dakika Ekonomi Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal